Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων θα βρεθούν οι “Γιατροί του Κόσμου”


Πλήρη και αναλυτική ενημέρωση θα έχουν τα μέλη της δημοτικής αρχής Τρικκαίων από ομάδα της οργάνωσης “Γιατροί του Κόσμου” η οποία θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 στο Δημαρχείο της πόλης όπου θα υπάρξει συνάντηση με το δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα καθώς και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Ζήση Γκουγκουστάμο.

Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το θέμα της δημιουργίας, από πλευράς του Δήμου, Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να εξυπηρετούνται οι δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δυστυχώς στις μέρες μας είναι αρκετοί.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Οι “Γιατροί του Κόσμου” θα δώσουν το παρόν και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενημερώνοντας τα μέλη του Σώματος για το είδος της συνεργασίας που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στο Δήμο Τρικκαίων και στην οργάνωση η οποία προσφέρει βοήθεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια τόσο σε επίπεδο Ελλάδος όσο και παγκοσμίως.

Δηλώσεις Γκουγκουστάμου

Μιλώντας χθες προς τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γκουγκουστάμος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “μετά από ενημέρωση που είχαμε από τους γιατρούς του κόσμου αποφασίσαμε ότι τη Δευτέρα το απόγευμα θα μας επισκεφθούν στην πόλη μας και ειδικότερα στο γραφείο του δημάρχου όπου θα γίνει κοινή σύσκεψη με τους υπηρεσιακούς παράγοντες με τον αντιδήμαρχο και τον κ. δήμαρχο, όπου θα συζητήσουμε τα ζητήματα συνεργασίας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παράλληλα την Τρίτη 22 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα έρθουν με ειδική εισήγηση για να μας ενημερώσουν ακριβώς για τη συνεργασία αυτή, με ποιο μέτρο και με ποιο μέγεθος περίπου θα συνεργαστούμε στα ζητήματα αυτά σε σχέση με την παροχή ιατροφαρμακευτικού υλικού, αλλά και τα προϊόντα τους που θα μπορούν να μας διαθέσουν. Πως μπορεί δηλαδή να γίνει αυτή η συνεργασία και θεωρώ ότι μετά την πρωτοβουλία αυτή θα καταλήξουμε στο Δ.Σ. τον τρόπο συνεργασίας και πως θα αναπτύξουμε πράγματι το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη συνεργασία με αυτούς τους ανθρώπους”.

“Χωρίς κόστος”

Η προσφορά βοήθειας όμως προς το Δήμο Τρικκαίων φαίνεται ότι δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τον προϋπολογισμό του Δήμου καθώς ο αντιδήμαρχος κληθείς να απαντήσει για το αν θα κοστίσει η συνεργασία αυτή στο Δήμο, δήλωσε επί λέξη: “όχι, αυτό τουλάχιστον που μας διαβεβαίωσαν αυτοί οι άνθρωποι είναι ότι δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση στον προϋπολογισμό του Δήμου μας. Οι άνθρωποι αυτοί μάλλον παρέχουν υπηρεσίες τέτοιου είδους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και απ’ ότι γνωρίζουμε όλοι και σε άλλα κράτη, επομένως φαίνεται ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι διατιθέμενοι και για τη δομή που εμείς προωθούμε να συνεργαστούμε και να μην έχουμε κανένα κόστος”.

Προηγούμενο άρθρο Με αποδοκιμασίες η εκδήλωση για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθρο “Στόχος μας η άμεση λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης”