Ειδήσεις

Ευαισθητοποίηση του Δήμου Μετεώρων για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο


Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει την ανάγκη ευαισθητοποίησης και πρόληψης των πυρκαγιών, λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Η ανάγκη προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος και η διασφάλιση της ασφάλειας των κατοίκων μας είναι προτεραιότητα για εμάς.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, θα προβληθούν ενημερωτικά βίντεο που επιμελήθηκε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Τα βίντεο αυτά θα παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους των πυρκαγιών, τις μεθόδους πρόληψης και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.

Συνιστούμε σε όλους τους κατοίκους να παρακολουθήσουν τα βίντεο προσεκτικά και να λάβουν υπόψη τους τις συμβουλές και τις οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτά. Με την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και την αυξημένη γνώση των κινδύνων, μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Με αλληλεγγύη και συνεργασία, μπορούμε να προστατεύσουμε τον τόπο μας από τις πυρκαγιές και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία των κατοίκων μας.

Προηγούμενο άρθρο Βιωματική δράση στο 2ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας
Επόμενο άρθρο Με χαρά και συγκίνηση το πάρτι λήξης του 31ου Δημοτικού «Κώστας Βάρναλης»