Ειδήσεις

Με χαρά και συγκίνηση το πάρτι λήξης του 31ου Δημοτικού «Κώστας Βάρναλης»


Με πολύ κέφι πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Κώστας Βάρναλης» το πάρτι λήξης της σχολικής χρονιάς την περασμένη Τετάρτη (14/6).

Οι παρευρισκόμενοι με την καλή τους διάθεση συνέβαλαν, ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Διδασκόντων, με τον οποίο συνεργάστηκε άριστα καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για το σημαντικό έργο του δίπλα στους μαθητές.

Ευχαριστεί την κα Μιχαλοπούλου Ελένη, μητέρα μαθητή του σχολείου για τη δημιουργία όλων των αφισών κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ακόμη ευχαριστεί θερμά την Τρίκκη για τα σοκολατούχα που προσέφερε, τον ΟΛΥΜΠΟΣ για τους χυμούς του, την Μπισκότα Βιολάντα για τα φημισμένα bianca της και την Οικογένεια Κλιάφα για την ευγενική χορηγία σε αναψυκτικά και χυμούς!

Στη γιορτή ο Σύλλογος αποχαιρέτησε μετά μουσικής τους μαθητές της έκτης (dj Ανδρέας Σταμούλης) δωρίζοντάς τους αναμνηστικά (καπέλα και φωτογραφικά άλμπουμ), προσέφερε ευχαριστήρια πλακέτα στην κα Ζωή Μπούσια, απερχόμενη διευθύντρια, που από το φθινόπωρο του 2017 υπηρέτησε το σχολείο και παρέδωσε τα φωτογραφικά άλμπουμ σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού με όσους μαθητές και διδάσκοντες επιστρέφουν εκ νέου το φθινόπωρο.

Η Πρόεδρος κα Χρυσομάλλου Χρύσα κι όλα τα μέλη του Συλλόγου σας εύχονται να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι με υγεία! “”

Προηγούμενο άρθρο Ευαισθητοποίηση του Δήμου Μετεώρων για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο
Επόμενο άρθρο Διατροφή, υγεία και πραγματικότητα, σε σημαντική εκδήλωση στα Τρίκαλα