Ειδήσεις

Βιωματική δράση στο 2ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας


Ύστερα από πρόταση συνεργασίας από το 2ο Νηπιαγωγείο Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε βιωματική δράση με τους μαθητές, στον χώρο του Νηπιαγωγείου, από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, την Συντονίστρια – Κοινωνική Λειτουργό Τσαραπατσάνη Γκόλφω και την Ψυχολόγο Πρεβέντα Μαρία.

Το θέμα της βιωματικής δράσης αφορούσε την «Διαχείριση συγκρούσεων μεταξύ των μαθητών» και πιο συγκεκριμένα, το συναίσθημα του θυμού και τους τρόπους διαχείρισής του.

Το Κέντρο Κοινότητας θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των πολιτών του Δήμου Μετεώρων, σε εξειδικευμένα θέματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στη διεύθυνση Ηπείρου & Πυθαγόρα (Ισόγειος χώρος). Τηλ.2432078661, e-mail: kentro_koinotitas@dimosmeteoron.com, ώρες λειτουργίας: καθημερινά 7:00π.μ. – 15:00μ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν οι πρώτες μεγάλες ασφαλτοστρώσεις στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Ευαισθητοποίηση του Δήμου Μετεώρων για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο