Ειδήσεις

Summer School: ΤΕΦΑΑ – Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το SummerSchoolτου ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το Summer Schoolμε τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση» θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 1 Ιουλίου 2017(11 ημέρες) στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα.

Tο Σάββατο 10/6/2017πραγματοποιήθηκε,στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στα Τρίκαλα, δράση διάχυσης και προβολής του εκπαιδευτικού προγράμματος.Επιστήμονες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ενημέρωσαν τους Τρικαλινούς σχετικά με τους στόχους του προγράμματος, τις εκπαιδευτικές διαδικασίες οι οποίες θα λάβουν χώρα και τις δραστηριότητες άσκησης, διατροφής και υγείας που έχουν σχεδιαστεί. Το ενδιαφέρον των γονέων ήταν πολύ μεγάλο καθώς το πρόγραμμα είναι καινοτόμο και γίνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για το 2οSummerSchoolπου διοργανώνεται στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Η προσκόμιση των δικαιολογητικών για την τελική εγγραφή των παιδιών θα γίνει στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘτην Παρασκευή ή το Σάββατο ή την Κυριακή 16, 17, 18/6/2017 από 9:00 έως 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschoolκαι στα τηλέφωνα 2431047030 και 6944640035.

 

Με εκτίμηση

 

Δρ. ΓεροδήμοςΒασίλειoς

Επιστημονικά Υπεύθυνος

 

Προηγούμενο άρθρο Με επιτυχία τιμήθηκε η 74η Επέτειος της Ιστορικής Μάχης της Πόρτας
Επόμενο άρθρο Έμπρακτη στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού στη Θεσσαλία