Ειδήσεις

Self – coaching διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, ώρες 17:00 – 20:00 με θέμα: «Self – coaching», μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες του προγράμματος να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητάς τους, να τις διαχειριστούν και να τις αξιοποιήσουν σε θέματα της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής. Ακόμη, να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην άσκηση ατομικής και ομαδικής παρακίνησης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπευθύνους και στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, σε όσους διοικούν ομάδες αλλά και σε οποιοδήποτε επιθυμεί να ενδυναμώσει την προσωπικότητά του.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος εκπαίδευσης. Είναι πιστοποιημένος, full-time εκπαιδευτής σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr(αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

 

Προηγούμενο άρθρο Για το νομοσχέδιο της επέκτασης της Αιγιαλίτιδας Ζώνης στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια ο Θανάσης Λιούτας
Επόμενο άρθρο 2 νέα κρούσματα covid στα Τρίκαλα