Ειδήσεις

Για το νομοσχέδιο της επέκτασης της Αιγιαλίτιδας Ζώνης στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια ο Θανάσης Λιούτας


Με δυο ιστορικές συνεδριάσεις η Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων συζητά και υπερψηφίζει αυτές τις ημέρες ένα μείζονος σημασίας νομοσχέδιο, με το οποίο η Ελλάδα επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στο Ιόνιο στα 12 ναυτικά μίλια. Ο Βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας τοποθετήθηκε στον κατάλογο των ομιλητών και υπογράμμισε τη μέγιστη ιστορική σημασία της συγκεκριμένης απόφασης.

Ειδικότερα ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε ότι «η πατρίδα μας μεγαλώνει» και ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι το αποτέλεσμα, τόνισε ο Τρικαλινός Βουλευτής, της στρατηγικής που ακολουθούμε και με την οποία αποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν σημαντικό περιφερειακό παίκτη στη γεωπολιτική μας περιοχή.

Παράλληλα ο Τρικαλινός Βουλευτής σημείωσε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο σήμερα, το 2021, μια χρονιά ορόσημο, 200 χρόνια μετά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, δείχνει ότι η πατρίδα μας δίνει δυναμικά το παρόν γεωπολιτικά και στρατηγικά.

Επιπρόσθετα, ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη τέτοιων ιστορικών αποφάσεων είναι η ύπαρξη μιας πολιτικής ηγεσίας που διαθέτει μεγάλο όραμα για τη χώρα και τους πολίτες της και που εργάζεται με επιμονή και στόχευση, πετυχαίνοντας μεγάλα αποτελέσματα. «Με περηφάνεια δηλώνουμε και αποδεικνύουμε ότι η πατρίδα μας, τέτοια πολιτική ηγεσία διαθέτει σήμερα».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο ίδιος υπογράμμισε τέλος ότι, «από την πρώτη στιγμή η Κυβέρνησή μας απέδειξε και αποδεικνύει ότι κινείται στη σφαίρα των πράξεων και των αποτελεσμάτων και ότι καμία σχέση δεν έχει με την εποχή της αδράνειας, της ολιγωρίας και της αδυναμίας μπροστά στην εξεύρεση της λύσης». Αυτό, συνέχισε ο Τρικαλινός Βουλευτής, «είναι αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα της Κυβέρνησης μας, αδιαμφισβήτητη κατάκτησή μας, αλλά και ο αρχικός μας στόχος. Εκλεγήκαμε για να πάμε τη χώρα μπροστά. Αυτό κάνουμε, αυτό συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Trikala School Care: eφαρμογή υποβολής αιτημάτων για τις υποδομές σχολείων
Επόμενο άρθρο Self - coaching διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ