Ειδήσεις

6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 Γκολ για την Απεξάρτηση


Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου, το 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 «Γκολ για την Απεξάρτηση» που διοργάνωσε το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της Λάρισας.

Σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα που προάγει την ευγενή άμιλλα και τις αξίες του αθλητισμού, αναδεικνύοντας και στηρίζοντας παράλληλα το έργο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις, πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας ΕΞΟΔΟΣ ο τελικός του Τουρνουά, με επτά συνολικά γκολ από τους αγωνιζόμενους των δύο ομάδων.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας επικρατώντας με σκορ 5-2 της ομάδας του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Λάρισας.

Οι συνθέσεις των ομάδων που αγωνίστηκαν στον τελικό του 6ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, έχουν ως εξής:

Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας: Ντραμπάκουλας, Καρακώστας, Φραγκογούλας, Λιούρας, Μαρογιάννης, Μητσιάκος, Οικονόμου, Παπακανάκης, Τζήκος, Νάτσιος, Γκαραβέλης Η., Γκραβέλης Γ., Πρασσάς & Μόσιαλος. Προπονητής: Νάτσιος.

Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνα Λάρισας: Φωτάκης Απ., Μπακαρός, Μπεριτζάς, Τσαπατόρης, Μάγγος, Βεργής, Κόγιος, Τρουβάς, Γκουσγκούνης, Σχοινάς, Φωτάκης Α., Κούτσικος, Κακαγιάννης, Αγγέλης & Κολομητρούσης. Προπονητής: Κολομητρούσης.

Διαιτησία: Γιώργος Κυρίτσης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Στο τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή των κυπέλλων στον 1ο και 2ο νικητή από τον Υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, κ. Σωτήρη Μπουντή. Επίσης, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην ομάδα του ΤΕΕ Λάρισας για το ήθος, τη συνέπεια και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 «Γκολ για την Απεξάρτηση».

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτό Robotics Workshop από το Κέντρο Ικανοτήτων I4 by Design και το Πάρκο Καινοτομίας JOIST
Επόμενο άρθρο Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου