Ειδήσεις

Ανοιχτό Robotics Workshop από το Κέντρο Ικανοτήτων I4 by Design και το Πάρκο Καινοτομίας JOIST


 Το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign και το Πάρκο Καινοτομίας JOIST σας προσκαλούν σε ένα ανοιχτό Workshop για τις τελευταίες εξελίξεις στη ρομποτική και την αυτοματοποίηση, στο πλαίσιο της φετινής BEYOND Expo, της διεθνούς έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας που διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, από την Τετάρτη 24 έως την Παρασκευή 26 Μαΐου.

To Robotics Workshop θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, από τις 11:00 έως τις 14:00, στο Περίπτερο 14 Stage 3του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η ατζέντα της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν το I4byDesign και το JOIST περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από καταξιωμένους ομιλητές από τις κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς του χώρου,ΕΚΕΤΑ,OZZIE Robotics, TETTIX και iKnowHow. Οι ομιλητές θα μοιραστούν γνώσεις, θα παρουσιάσουν live demo και θα αναλύσουν τα νεότερα δεδομένα γύρω από τα ρομποτικά συστήματα, τις δράσεις Έρευνας και Καινοτομίας στη ρομποτική, τα ρομπότ υπηρεσιών, τους ρομποτικούς αυτοματισμούς κ.ά.

Το Κέντρο Ικανοτήτων I4byDesign εστιάζει στις τεχνολογίες Βιομηχανίας 4.0 και των Logistics 4.0 και παρέχει στρατηγική και ολοκληρωμένη επιχειρησιακή υποστήριξη στις ελληνικές μεταποιητικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο τον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό των βιομηχανικών τους διεργασιών. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, μεθοδολογιών, ψηφιακών εργαλείων και υπηρεσιών, αναδιαμορφώνει τα οργανωτικά, επιχειρηματικά και στρατηγικά τους μοντέλα, διατηρώντας παράλληλα σε υψηλό επίπεδο την ανταγωνιστικότητα τους.

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST αναπτύσσει ένα phygital οικοσύστημα που ενισχύει την καινοτομία και τη μεταφορά γνώσης μέσω ενός ισχυρού δικτύου σε ολόκληρη την Ευρώπη, διασφαλίζοντας ότι η κοινότητά του ενδυναμώνεται και οι ιδέες των μελών της αναπτύσσονται και ευδοκιμούν. Το JOIST προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και χώρων για μάθηση, δικτύωση, εργασία και συνεργασία, παιχνίδι, εκδηλώσεις και ανάπτυξη, με στόχο να ενισχύσει τη διανομή και τη διαχείριση της γνώσης, το επιχειρηματικό πνεύμα, τον αντίκτυπο και τα αποτελέσματα των επιχειρήσεων, να δημιουργήσει δίκτυα συνεργασίας και να συμβάλλει στην πρόοδο της τοπικής κοινότητας εμπνέοντας μαθητές, φοιτητές και νέους.

Μάθετε περισσότερα για το Robotics Workshop μέσα από την αναλυτική ατζέντα και εγγραφείτε εδώ για να το παρακολουθήσετε δωρεάν αλλά και να αποκτήσετε ελεύθερη πρόσβαση στην BEYOND Expo 2023.

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΣΘΕΒ : Επιχειρείν στο διαδίκτυο με ασφάλεια
Επόμενο άρθρο 6ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 Γκολ για την Απεξάρτηση