400.000 ευρώ στη νομαρχία από το πρόγραμμα Πίνδος


 Με το ποσό των 400.000 ευρώ από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης Βόρειας και Κεντρικής Πίνδου πιστώθηκε ο λογαριασμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.

 Το ποσό αυτό αφορά στα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα όπως είναι η βελτίωση – ασφαλτόστρωση οδού Στουρναρέικα – Νεραϊδοχώρι, βελτίωση τμήματος οδού Κλεινοβού – Γκολέμι (Β΄ Εργολαβία), βελτίωση οδού από Γκρόπα προς Ανθηρό μέχρι Όρια Νομού Καρδίτσας, Οδικό Κύκλωμα Μετεώρων και Κατάρτιση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Ήρθε ένα ποσό 400.000 ευρώ για την πληρωμή έργων του προγράμματος Πίνδος, που σημαίνει ότι υπάρχει μία ομαλή ροή χρηματοδότησης παρά τις οικονομικές δυσκολίες αυτού του προγράμματος και χαιρόμαστε γιατί με αυτά τα χρήματα και με τα υπόλοιπα που περιμένουμε και φέτος είναι ακόμη 4 εκ. ευρώ να ολοκληρώσουμε σχεδόν το 90% των έργων που έχουμε εντάξει στο πρόγραμμα Πίνδος.

Μέσω του προγράμματος υλοποιούμε βασικά έργα υποδομής στον ορεινό όγκο, όπως δρόμους, γεφύρια, πέτρινα σχολεία, είναι πράγματι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που πέτυχε απόλυτα στο σκοπό του».

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Δήμο Πύλης
Επόμενο άρθρο Να καταβληθούν αποζημιώσεις σε παραγωγούς ζητά ο Βλαχογιάννης