Ειδήσεις

4ο Διεθνές Συνέδριο EWaS (Efficient Water Systems)


To 4o Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο EWaS4 (Efficient Water Systems) International Conference: “Valuing on the Water, Carbon, Ecological Footprints of Human Activities” το οποίο θα διεξαχθεί ψηφιακά κατά το διάστημα 24-27 Ιουνίου 2020, διοργανώνεται από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο κ. Β. Κανακούδης, καθηγητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Π.Θ. και αντιπρόεδρος ο κ. Ε. Κεραμάρης επίκουρος καθηγητής στο ίδιο τμήμα.


Το συγκεκριμένο διεθνές συνέδριο είναι το 4ο της ομώνυμης σειράς εξειδικευμένων συνεδρίων EWaS (Efficient Water Systems), με ιδρυτή τον καθηγητή Β. Κανακούδη.
Στο εξειδικευμένο αυτό συνέδριο θα συμμετέχουν περισσότερα από 200 άτομα από 20 χώρες, που προέρχονται από τον ερευνητικό – ακαδημαϊκό χώρο, τον δημόσιο τομέα, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικές εταιρείες. Στη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν 72 επιστημονικές εργασίες, ενώ θα διεξαχθούν 7 τακτικές συνεδρίες και 4 ειδικές συνεδρίες, που καλύπτουν θέματα – προκλήσεις σε όλο τον κύκλο νερού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις διαλέξεις προσκεκλημένων ομιλητών – διακεκριμένων επιστημόνων από πανεπιστήμια της Ιταλίας καθώς και από την Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ρύπανση του Πηνειού ποταμού