Χρυσό μετάλλιο θα δοθεί στον Στέλιο Βάσκο


Τον μεγάλο Τρικαλινό αθλητή θα τιμήσει με το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης ο Δήμος Τρικκαίων την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 8.30 μ.μ. σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.  Στον Στέλιο Βάσκο απονέμεται η ύψιστη διάκριση για τον «άθλο» που πέτυχε διανύοντας με ποδήλατο την διαδρομή Τρίκαλα – Σόφια – Ανδριανούπολη – Τρίκαλα αλλά και για την συνολική του αθλητική σταδιοδρομία με την οποία έκανε διεθνώς γνωστό το όνομα της πόλης των Τρικάλων.

       Μαζί με τον Στέλιο Βάσκο στην ίδια εκδήλωση ο Δήμος Τρικκαίων θα τιμήσει με αναμνηστικές πλακέτες τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που συνέβαλαν στην υλοποίηση του άθλου του, τους κ.κ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΜΑΓΓΟΥΡΙΤΣΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΡΑΠΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΜΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ και ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΑΣΚΟ.

       Τέλος αναμνηστικές πλακέτες θα δοθούν και σε όσους συνόδευσαν τον υπεραθλητή και ανέδειξαν ή βοήθησαν με κάθε τρόπο την μεγάλη του προσπάθεια, και συγκεκριμένα τους κ.κ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΘΩΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΣΠΥΡΟ ΖΟΥΛΙΑΝΙΤΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΓΓΟΥΡΙΤΣΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΕΟΝΤΑΡΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΟΥΛΙΟ, ΛΑΜΠΡΟ ΔΙΠΛΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΣΟΥΛΙΟ, ΣΤΕΡΓΙΟ ΣΑΛΠΑΔΗΜΟ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΓΝΑΤΙΑΔΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΕΚΛΗΜΑ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΑΛΕΠΗ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΑΪΝΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΣΗ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ.

Προηγούμενο άρθρο Συναυλία στο Φρούριο Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Πολλές μεταδημοτεύσεις στο Δήμο Τρικάλων