Φιλοξενία έκθεσης με τίτλο Μεγάλοι Έλληνες Ζωγράφοι από το Ίδρυμα Λεωνίδα Κ. Μακρή


Ο Δήμος Τρικκαίων, το Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α “O Ασκληπιός” και το Ίδρυμα Λεωνίδα Κ. Μακρή – ιατρού έχουν την τιμή να φιλοξενούν την έκθεση με τίτλο Μεγάλοι Έλληνες Ζωγράφοι από τη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, Θεματικές Επιλογές στην Στέγη Τέχνης & Πολιτισμού (Βύρωνος & Γαριβάλδη, Τρίκαλα).

Στα πλαίσια της έκθεσης, όπως είχαν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και στην έκθεση του Δημοσθένη Κοκκινίδη, οργανώνονται εκπαιδευτικές ξεναγήσεις οι οποίες απευθύνονται σε μαθητές όλων των σχολικών τάξεων (δημοτικό – γυμνάσιο – λύκειο) αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται 11.00 με 13.30 κατόπιν απαραίτητης προσυνεννόησης με τον εκάστοτε εκπαιδευτικό ή ενδιαφερόμενο, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή & 18.00 με 21.00 μόνο κάθε Παρασκευή μέχρι 15 Ιουνίου. Η διάρκεια της ξενάγησης είναι 30 λεπτά. Λόγω της ιδιαιτερότητας του κτιρίου και των εκθεμάτων οι ξεναγήσεις θα γίνονται σε ομάδες με μέγιστο αριθμό 25 ατόμων.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από την μουσειολόγο Βαλεντίνη Μαργαριτοπούλου.

Για τη συμμετοχή σας στις εκπαιδευτικές ξεναγήσεις ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Βαλεντίνη Μαργαριτοπούλου στο τηλέφωνο 6972073146  ή στο e-mail stegilmakri@gmail.com

 

Info

Τοποθεσία: «Στέγη Τέχνης & Πολιτισμού» του «Ιδρύματος Λεωνίδα Κ. Μακρή-ιατρού»,

Βύρωνος & Γαριβάλδη, Τρίκαλα

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 – 13.30 & 18.00 – 21.00, Σάββατο 11.00 – 13.30

Πληροφορίες: stegilmakri@gmail.com , 6972073146 (Βαλεντίνη Μαργαριτοπούλου)

Είσοδος ελεύθερη

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση πραγματοποιείται αύριο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη Υπ. Βουλευτή Στέφανου Κατσάρα στη Πύλη Τρικάλων