Συνεδρίαση πραγματοποιείται αύριο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο


Συνεδριάζει την  Τρίτη 2 Μαϊου 2012 και  ώρα 13,00  μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο,  το Διοικητικό Συμβούλιο του  Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.) του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» για την συζήτηση και  λήψη απόφασης επί των παρακάτω  θεμάτων.

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

 

  1. Έγκριση Α΄ αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 του               Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.  «Ο Ασκληπιός».
  2.  Περί έγκρισης και δέσμευσης δαπανών παρελθόντων οικονομικών ετών.
  3.  Έγκριση δαπάνης – Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση  ποσού για την προμήθεια  γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός».
  4. Έγκριση δαπάνης – Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση  ποσού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός».
  5. Έγκριση δαπάνης, ψήφιση πίστωσης και δέσμευση ποσού προϋπολογισμού 2012 για την απ’ ευθείας ανάθεση   παροχής υπηρεσιών, για την  συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών  και συναφών   (HARDWEAR) για τη Δ/νση Οικονομικού  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο Ασκληπιός »  οικ. Έτος 2012.
  6. Έγκριση δαπάνης, ψήφιση πίστωσης και δέσμευση ποσού προϋπολογισμού 2012 για την απ’ ευθείας ανάθεση   παροχής υπηρεσιών, της  ετήσιας συντήρησης – υποστήριξης  και  αναβάθμισης  των εφαρμογών, για τη Δ/νση Οικονομικού  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο Ασκληπιός »  οικ. Έτος 2012.
  7. Έγκριση δαπάνης –Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση – Ψήφιση πίστωση και δέσμευση ποσού προϋπολογισμού 2012  για την προμήθεια υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός».
  8.  Έγκριση δαπάνης –Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση – Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση  ποσού για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού  για τις ανάγκες των    Διευθύνσεων  του Ο.Α.Π.Κ.ΦΑ. «Ο Ασκληπιός».
  9. Έγκριση δαπάνης –Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση – Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση  ποσού για την προμήθεια  χρωμάτων& υλικών συντήρησης   για τις ανάγκες συντήρησης – επισκευής  των κτιρίων  των Δ/νσεων    του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».
  10.  Έγκριση δαπάνης –Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση – Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση  ποσού για την προμήθεια χλωρίου και χημικών υλικών για τις ανάγκες της συντήρησης – απολύμανσης για τις πισίνες της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» .
  11. Έγκριση δαπάνης –Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών για την απευθείας ανάθεση – Ψήφιση πίστωσης και δέσμευση  ποσού   για τις ανάγκες συντήρησης – επισκευής των εγκαταστάσεων  τoυ ΔΩΤ   του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».
  12. Περί  έγκρισης δαπανών, ψήφισης πιστώσεων και δέσμευση ποσών προϋπολογισμού   οικονομικού έτους 2012 .
  13. Έγκριση δαπάνης, ψήφιση πίστωσης και δέσμευση ποσού προϋπολογισμού 2012 για την απ’ ευθείας ανάθεση   παροχής υπηρεσιών, σε εξωτερική υπηρεσία  Πρόληψης και Προστασίας  για την κάλυψη ιατρού  εργασίας & τεχνικού ασφαλείας  για τους υπαλλήλους  του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός ».
  14. Περί καθορισμού και εγκρίσεων των όρων  διενέργειας των δημοπρασιών για την εκμίσθωση των κυλικείων σε αθλητικούς χώρους του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» ήτοι:α) του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων β) του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου Γεωργίου & γ) του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου.

 

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

  1.  Αίτημα του Συλλόγου «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων»  σχετικά με ενίσχυση φιλανθρωπικής εκδήλωσης .
  2.  Έγκριση της πραγματοποιηθείσας συναυλίας – αφιέρωμα στον Νίκο Γούναρη στις 21-4-2012.
  3.   Συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων στη 14η Χορωδιακή Συνάντηση Αγριάς Βόλου και στο 12ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αλμυρού.
  4. Πραγματοποίηση εκδήλωσης βράβευσης νικητριών του Διαγωνισμού «Λαζαρίνες 2012» .
  5. Αίτημα παραχώρησης του Αθλητικού Κέντρου Μπάρας για τη διεξαγωγή του «1ο Triple Basketball Summer Camp» στα Τρίκαλα .
  6. Aίτημα του συλλόγου ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ σχετικά με την καταβολή αντιτίμου για χρήση της αίθουσας πάλης  του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων .

 

 

 

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

  1. Έγκριση διαγραφής νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012.
  2. Έγκριση εγγραφής νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012.
  3. Έγκριση μεταγραφής νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012.
  4. Λήψη απόφασης επί της  αίτησης του Κουτσογούλα Ευάγγελου, φοιτητή της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος “Διοίκηση Μονάδων υγείας και Πρόνοιας” του

ΤΕΙ Καλαμάτας, για παροχή στοιχείων από το Α΄ ΚΑΠΗ του ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός»   στα πλαίσια υλοποίησης της πτυχιακής του εργασίας.

  1. Λήψη απόφασης για απαλλαγή των γονέων από την υποχρέωση καταβολής μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) για την φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το σχολικό έτος 2011-2012.
  2. Καθορισμός του  ποσού της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) για τα νήπια που θα φιλοξενηθούν από 1.9.2012 έως 31.7.2013 στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».

 

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

  1.  Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του Νικολάου Στεργιανού, δημοτικού υπαλλήλου.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εγκάρδια υποδέχθηκαν τον Μιχάλη Ταμήλο στα Χάσια
Επόμενο άρθρο Φιλοξενία έκθεσης με τίτλο Μεγάλοι Έλληνες Ζωγράφοι από το Ίδρυμα Λεωνίδα Κ. Μακρή