ΤΡΙΚΚΗ: Στα Δικαστήρια Διοίκηση-Κτηνοτρόφοι


 Την ευκαιρία να εκθέσουν τις απόψεις τους θα έχουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στην υπόθεση της εκδίκασης ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης του Δ.Σ. του εργοστασίου γάλακτος Τρίκκη.

 Το δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει την έκδοση της απόφασης μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη ώστε να δοθεί η δυνατότητα να καταθέσουν τις απόψεις και τις τοποθετήσεις όλοι όσοι το επιθυμούν ή υποχρεούνται να το πράξουν. Η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, πάντως, παραμένει αμετάβλητη και είναι η 12η Οκτωβρίου 2011.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κτηνοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας Γιώργος Βαϊόπουλος και ο κ. Αργύρης Γελαδάρης κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα στα Δικαστήρια των Τρικάλων κατά της απόφασης του ΔΣ της Τρίκκη να προσλάβει στην θέση του γενικού διευθυντή τον κ. Μέρτσο, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο όργανο δεν δικαιούται να προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες ανήκουν στις αρμοδιότητες της Γενικής Συνέλευσης, βάσει καταστατικού.

Πρόκειται για ακόμη ένα επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ κτηνοτρόφων και της Διοίκησης της Τρίκκη πάνω στο ζήτημα της πρόσληψης γενικού διευθυντή. Οι πρώτοι ζητούν την θέση να καταλάβει στέλεχος του εργοστασίου ή κάποιος Τρικαλινός με τα κατάλληλα προσόντα και απορρίπτουν συνεργασία με τον προσληφθέντα γενικό διευθυντή, κάνοντας λόγο ακόμη και αλλαγή στον τρόπο που θα αντιμετωπίζουν την Τρίκκη και επισημαίνουν ότι θέλουν την ανάπτυξη αλλά στο τιμόνι του εργοστασίου πρέπει να βρίσκεται κάποιος που έχει συνεταιριστική νοοτροπία.

Από την πλευρά της, η διοίκηση ισχυρίζεται ότι η πρόσληψη γενικού διευθυντή με συγκεκριμένα προσόντα και τεχνογνωσία έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: «Έργο… ζωής η ολοκλήρωση του δρόμου Λάρισας – Τρικάλων»
Επόμενο άρθρο 300 κλίνες στο Νοσοκομείο Τρικάλων