Την ερχόμενη εβδομάδα τα προνοιακά επιδόματα


 Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι βρίσκεται το θέμα της καταβολής των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους του Δήμου Τρικκαίων μιας και σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις του αρμοδίου επί θεμάτων Πρόνοιας αντιδημάρχου Ζήση Γκουγκουστάμου έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες εκείνες οι διαδικασίες που απαιτούνται ώστε οι δικαιούχοι να παραλάβουν τα χρήματά τους.

 Βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί ότι η διαδικασία καταβολής των προνοιακών επιδομάτων του τρίτου διμήνου, Μαΐου – Ιουνίου για το τρέχον έτος 2011 έχει καθυστερήσει γεγονός που προβλημάτισε τους δικαιούχους, ωστόσο ο κ. Γκουγκουστάμος χθες φάνηκε καθησυχαστικός επισημαίνοντας ότι το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 18 ή Τρίτη 19 Ιουλίου θα έχουν παραληφθεί τα χρήματα.

Οι διαδικασίες

Βάσει των όσων επεσήμανε χθες ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας Τρικκαίων τα χρήματα για τα επιδόματα ήδη υπάρχουν όπως επίσης και τα σχετικά ετνάλματα, ενώ όπως εξήγησε απομένει μόνον η υπογραφή του δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα.

“Σήμερα (σ.σ. χθες) πήγαμε τα εντάλματα στον Επίτροπο πρέπει να υπογραφούν και από εκείνο και στη συνέχεια θα αποδοθούν στους δικαιούχους. Ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός του ότι τόσο η τράπεζα όσο και το ταχυδρομείο στο πλαίσιο της σύμβασης που έχουμε υπογράψει δεσμεύουν τα χρήματα για τρεις ημέρες, δηλαδή το λεγόμενο valeur”. Και πρόσθεσε καταλήγοντας ότι “νομίζω τελικά πως την ερχόμενη Δευτέρα 18 ή Τρίτη 19 Ιουλίου θα έχουμε πληρώσει τον κόσμο. Τα χρήματα των επιδομάτων του τρίτου τριμήνου 2011 αντιστοιχούν στους μήνες Μάιο – Ιούνιο, ενώ θα έπρεπε να καταβληθούν τουλάχιστον μέχρι τις 10 Ιουλίου πράγμα που δεν έγινε, έτσι αποσκοπούμε στην απόδοσή τους σύντομα”.

Προηγούμενο άρθρο Ποσό 17.965 ευρώ καλείται να καταβάλλει ο ΟΤΕ στο Δήμο Τρικκαίων
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του ΚΑΠΗ Παλαιόπυργου