Την αποκατάσταση ζημιών ανέλαβε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων


 Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζει τις παρεμβάσεις για τη διάνοιξη των κοιτών των ποταμών σε ολόκληρο το Νομό, αλλά και την αποκατάσταση των ζημιών σε δρόμους, που σημειώθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου χειμώνα.

Την Τετάρτη 07-09-2011 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και μετά από επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης του δρόμου στην Δημοτική Ενότητα Πύρρας, αλλά και στις εργασίες διάνοιξης της κοίτης του ποταμού, που γίνονται σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Καρατζά.

Οι εργασίες έχουν να κάνουν με την διαπλάτυνση του ποταμού, προκειμένου κατά τους χειμερινούς μήνες που παρατηρείται μεγάλη ποσότητα νερού και φερτών υλικών να υπάρχει ομαλή ροή.

Το πρόβλημα μέχρι τώρα εστιαζόταν στο ότι το ποτάμι φούσκωνε λόγω της στενότητας της κοίτης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετά προβλήματα σε κατοικίες και σταυλικές εγκαταστάσεις.

Με τις εργασίες αποκατάστασης του δρόμου, αλλά και της διαμόρφωσης της κοίτης του ποταμού το πρόβλημα αυτό λύνεται, προς μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων της ευρύτερης ορεινής περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο Δηλώσεις Ηλ. Βλαχογιάννης για την εγκληματικότητα
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση προς τιμήν του Βασίλη Τσιτσάνη