Ειδήσεις

Τεχνικό σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Προγραμματισμός ρυθμιστών στροφών


Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και το Kafkas Institute συνδιοργανώνουνδια ζώσης σεμινάριο  την Τετάρτη 28  και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, ώρες 17:00–21:00, με θέμα: «Προγραμματισμός Ρυθμιστών Στροφών», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει ως αντικείμενο να περάσει στους συμμετέχοντες τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ρυθμιστές στροφών στη βιομηχανία που τους καθιστούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής, καθώς μειώνουν αισθητά την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνουν την απόδοση των μηχανών.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η μετάδοση γνώσεων και δεξιοτήτων στους εκπαιδευόμενους ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν την παραμετροποίηση των ρυθμιστών στροφών ATV630 μέσω επί μέρους θεωρητικών και πρακτικών ασκήσεωνπάνω σε εκπαιδευτικά λειτουργικά demos.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους μηχανικούς,ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες – συντηρητές, επιβλέποντες μηχανικούς, τεχνικούς ασφαλείας, εκπαιδευτικούς καθώς και ιδιοκτήτες βιομηχανιών με σκοπό τη σημαντική μείωση του κόστους μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας.

Στο σεμινάριο θα υπάρχει δυνατότητα από τους συμμετέχοντες για πρακτική εξάσκηση στο προγραμματισμό ρυθμιστών στροφών καθώς διατίθεται ο απαραίτητος εξοπλισμός που απαιτείται.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Χρήστος Γκιόκας, Engineering Supervisor από το τμήμα Industry and Marine της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο όπως και στις εκπαιδεύσεις του Kafkas Institute of Training & Development.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του έτους 2022.Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Χαρούλα Γκουσγκούνη) στο τηλέφωνο: 2410555507 και το email:members@sthev.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων συμμετέχει στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ