Τελευταία αυτοψία πραγματοποίησε ο κ. Λάππας στο Δημοτικό Στάδιο


 Μια τελευταία αυτοψία λίγο πριν την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων το ερχόμενο Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου, στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων, έκανε χθες ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο επί θεμάτων Αθλητισμού Βάσω Κάκλα.

 Όπως διαπίστωσε ο δήμαρχος αλλά και εν συνεχεία μετέφερε με δηλώσεις του προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, όλα είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ “υπάρχουν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις να γίνουν καλοί οι Πανελλήνιοι Αγώνες και οι αθλητές που θα μας επισκεφθούν, οι συγγενείς τους αλλά και οι φίλαθλοι θα τύχουν της παραδοσιακής φιλοξενίας στην πόλη μας και θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και οι πιστεύω ότι ως Δήμος θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους”, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Επίσκεψη και στο βοηθητικό
Παράλληλα ο κ. Λάππας επισκέφθηκε και το βοηθητικό στάδιο το οποίο παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, όπως είπε δεδομένου ότι ο εργολάβος παραμένει απλήρωτος αφού το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και περιμένει να λάβει τα οφειλόμενα, όπως είπε.

Στόχος της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με τον κ. Λάππα είναι η άμεση ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο χώρο και εν συνεχεία η απόδοσή του στους πολίτες των Τρικάλων “γιατί είναι ουσιαστικά στο κέντρο της πόλης και μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το χώρο του Αγίου Γεωργίου στο Ριζαριό” είπε.

“Αθλητικός τουρισμός”
Πάντως αναφερόμενη στο μεγάλο και σημαντικό για την πόλη και το Δήμο Τρικκαίων γεργονός της διοργάνωσης στα Τρίκαλα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων η αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κάκλα τόνισε ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες μιας τέτοιας αθλητικής εκδήλωσης.
Επιπλέον δεν παρέλειψε να σταθεί και στην επίτευξη του στόχου για τη δημοτική αρχή που έχει να κάνει με τη δημιουργία προϋποθέσεων για την πρόκληση ενός συνεχούς αθλητικού τουρισμού για την πόλη των Τρικάλων, εφόσον, υπάρχουν πολύ καλές υποδομές για μια επαρχιακή πόλη όπως είναι τα Τρίκαλα.

Προηγούμενο άρθρο Στην Αθήνα ο κ. Λάππας για την απεμπλοκή δανείου
Επόμενο άρθρο Απλά μαθήματα επιβίωσης στον καύσωνα