Συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών


 Συνελήφθησαν, στις (22/08/2011), από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 27 και 30 ετών αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

 Ειδικότερα, οι δύο συλληφθείσες μέσα σε κατάστημα αθλητικών ειδών στα Τρίκαλα, αφαίρεσαν από τσάντα 61χρονης ημεδαπής πελάτισσας, το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ, το δελτίο της αστυνομικής της ταυτότητας και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. 

Οι δύο αλλοδαπές, κατά την παραμονή τους στο κατάστημα, εγκατέλειψαν μια νάιλον σακούλα, εντός της οποίας υπήρχε τσαντάκι χειρός, το οποίο περιείχε ένα πορτοφόλι και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το τσαντάκι ανήκει σε 70χρονη ημεδαπή, η οποία χθες το πρωί έπεσε θύμα κλοπής στο χώρο της λαϊκής αγοράς Τρικάλων, αφού άγνωστοι δράστες της αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Η 70χρονη παθούσα αναγνώρισε το τσαντάκι με απόλυτη βεβαιότητα και της αποδόθηκε.

Επιπλέον, οι δύο αλλοδαπές, χθες 22/08/2011 και ώρα 10.30΄, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στο χώρο λαϊκής αγοράς Τρικάλων, αφαίρεσαν από μία 73χρονη ημεδαπή ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. 

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  • Το χρηματικό ποσό των 1149 ευρώ
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα
  • Διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Οι συλληφθείσες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Προηγούμενο άρθρο Ν. Ζυγογιάννης: ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ βίος και πολιτισμός
Επόμενο άρθρο B. Κάκλα: Προτείνονται οικόπεδα για νηπιαγωγεία