Συνεδριάζει την Πέμπτη 30 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»


 Συνεδριάζει την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και ώρα 9,00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, το Διοικητικό Συμβούλιο του  Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α.) του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» για την λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ήτοι:

 Α) ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

1. Ορισμός εκπροσώπου του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» και του  αναπληρωτή αυτού στο Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Τρικάλων.

2. Περί άσκησης ή μη έφεσης κατά της αρ.106/2009 απόφασης του Ειρηνοδικείου     Τρικάλων.

3. Λήψη απόφασης  για  την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δύο μηνών) για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας σε χώρους Αθλητισμού και Πολιτισμού του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» σύμφωνα με το άρθρο 206 του Ν.3584/07.

4. Περί της πρότασης του e-Trikala για τη λήψη απόφασης που αφορά στην έγκριση      σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τρικκαίων, του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» και του e-Trikala στα πλαίσια συμμετοχής του  Δήμου Τρικκαίων  στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΧCHANG3.

Β) ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

5. Λήψη απόφασης επί προτάσεων πραγματοποίησης εκδηλώσεων και  δραστηριοτήτων του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» για την θερινή περίοδο.

6. Περί έγκρισης των όρων χρήσης των κολυμβητικών δεξαμενών του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός».

Γ) ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

7. Περί έγκρισης α) απολογιστικών στοιχείων των συγχωνευθέντων ΝΠΔΔ. στον     Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» από 1/1/2011 έως και 31/3/11 και β) μεταφοράς χρηματικού υπολοίπου στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2011 του  Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο  Ασκληπιός».

8. Περί τροποποίησης της αρ.4/2011 απ. Του ΔΣ του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» για την καταρχήν λήψη απόφασης αναδιάρθρωσης των δανειακών υποχρεώσεων του προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σύμφωνα με το άρθρο 49 του  ν.3493/2011.

9. Εξουσιοδότηση του Προέδρου, του ταμία και του αναπληρωτή-βοηθού ταμία του     Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» για καταθέσεις και αναλήψεις οικονομικών διαθεσίμων του νέου ΝΠΔΔ «Ο Ασκληπιός».

10. Περί έγκρισης έναρξης λειτουργίας της ταμειακής υπηρεσίας του νέου ΝΠΔΔ με την επωνυμία  ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός»

11. Περί ορισμού υπαλλήλων του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» ως εκπροσώπων αυτού       απέναντι σε τραπεζικά ιδρύματα για συγκεκριμένες συναλλαγές.

12. Περί ορισμού Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης αποτελεσμάτων προμηθειών σύμφωνα με τα αριθ. 46 παρ. 1, 2,3,5 και 11 παρ.8 του ΕΚΠΟΤΑ για το οικονομικό έτος 2011 αποτελούμενη από τρεις (3) υπαλλήλους ως τακτικά και αντίστοιχα αναπληρωματικά μέλη του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».

13. Περί ορισμού Επιτροπών Παραλαβής Προμηθειών σύμφωνα με το αριθ. 28 παρ. 1 του ΕΚΠΟΤΑ  για το οικονομικό έτος 2011 ανά Διεύθυνση αποτελούμενη από τρεις (3) υπαλλήλους εκάστη ως τακτικά και αντίστοιχα αναπληρωματικά μέλη του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός».

14. Περί ορισμού επιτροπής Διενέργειας, Αξιολόγησης Διαγωνισμού Παροχής Υπηρεσιών – Προμηθειών, σύμφωνα με τις διαδικασίες του Π.Δ. 28/1980 και τις διατάξεις του Ν.3463/2006 για το οικονομικό έτος 2011 αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ή Αντιπρόεδρο και δύο (2) μέλη του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός»

15. Περί ορισμού Επιτροπών Παραλαβής Παροχής Υπηρεσιών – Προμηθειών, σύμφωνα με το άρθρο 67 του ΠΔ 28/1980 για το οικονομικό έτος 2011 ανά Διεύθυνση αποτελούμενη από δύο (2) υπαλλήλους και ένα μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α «Ο Ασκληπιός» και αντίστοιχα αναπληρωματικά.

Προηγούμενο άρθρο Δύσκολες ημέρες για το ΚΕΝΑΚΑΠ
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Αντ. Σαμαρά και Ηλ. Βλαχογιάννη με τα Διοικητικά Συμβούλια των Ομοσπονδιών των Αξιωματικών και υπαλλήλων σωμάτων Ασφαλείας