Ειδήσεις

Συνεδρίαση μελών της ΝΟΔΕ Τρικάλων για ζητήματα Αξιολόγησης Οργανωτικών Δομών & Επιμόρφωσης Στελεχών


Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 17:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων. Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης Στελεχών, Δρ. Χρίστος Βλαχοκώστας, ο οποίος σε σχετική του παρουσίαση θα αναλύσει ζητήματα σχετικά με την αξιολόγηση των οργανωτικών δομών της ΝΔ και την επιμόρφωση των στελεχών. Τη συνεδρίαση θα τιμήσουν επίσης με την παρουσία τους οι:

 

  • Στέργιος Χυτούδης, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
  • Άνθιμος Αμανατίδης, Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν από τον  Αναπληρωτή Γραμματέα Αξιολόγησης & Επιμόρφωσης Στελεχών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι:

  • Συνοπτική παρουσίαση διαθέσιμου ερωτηματολογίου και των εργαλείων αξιολόγησης οργανωτικής λειτουργίας σε οργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό εντείνεται η προσπάθεια για τη βελτίωση της οργανωτικής λειτουργίας και υπογραμμίζεται η σημαντικότητα εννοιών όπως η αξιολόγηση για (αυτό)βελτίωση και η απολογιστική ανάδραση.
  • Προτάσεις επίλυσης πιθανών προβλημάτων οργανωτικής λειτουργίας.
  • Στόχοι για την επόμενη περίοδο λειτουργίας των Οργανώσεων / Μελλοντικές Προκλήσεις.

Στόχος της προσπάθειας του Οργανωτικού της ΝΔ είναι να εστιάζονται ανάγκες και να προτείνονται τρόποι για την κάλυψη των εν λόγω οργανωτικών αναγκών. Η συνεδρίαση συμβάλλει στην προσπάθεια του Οργανωτικού της ΝΔ για την ανανέωση και τη βελτίωση του Κανονισμού Πανελλαδικής Λειτουργίας. Επίσης θα διερευνηθούν και θα καταγραφούν πιθανά γνωστικά αντικείμενα, στα οποία τα στελέχη θα επιθυμούσαν να επιμορφωθούν σε κάθε περιοχή, ώστε να δομηθεί καλύτερα ο σχεδιασμός και η οργάνωση του Προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών σε συνεργασία με την Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας. Η συνεδρίαση θα περιλαμβάνει επίσης καταγραφή γενικότερων τοπικών προβλημάτων.

Προηγούμενο άρθρο Συζήτηση και δράσεις για το ψηφιακό μέλλον
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για τον Μακρυγιάννη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων