Συνάντηση Χρ. Λάππα με Άννα Διαμαντοπούλου


 Με το Υπουργείο Παιδείας να προχωρά σε αλλαγές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και με το μέλλον πολλών σχολών να είναι στο “αέρα”, συναντάται αυτή την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ο δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Χρήστος Λάππας με την Υπουργό Παιδείας, κα. Άννα Διαμαντοπούλου.

 Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί -όπως αναμένεται-το μέλλον των δύο Τμημάτων του ΤΕΙ που βρίσκονται στην περιοχή μας. Η συνάντηση προγραμματίζονταν εδώ και μέρες, και σε προσπάθεια να εξεταστούν οι προθέσεις της κας. Διαμαντοπούλου, αλλά κυρίως να επιβεβαιωθεί ότι το Τμήμα Δομικών Έργων θα παραμείνει στα Τρίκαλα. Μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης ο δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Χρήστος Λάππας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση που θα έχει η συνάντηση με την κα. Διαμαντόπουλου, λέγοντας «πιστεύω ότι σε αυτή την συνάντηση θα επιβεβαιωθεί η άποψη του Υπουργείου Παιδείας ότι το Τμήμα Δομικών Έργων θα παραμείνει στα Τρίκαλα. Ξέρετε όμως, ότι η δημοτική αρχή, αλλά και οι υπόλοιπο τοπικοί φορείς θέλουν να ενσωματωθεί το Τμήμα Ανακαίνισης Κτιρίων, ως κατεύθυνση στο Τμήμα Δομικών Έργων. Θα έχουμε ένα διάλογο γόνιμο και δημιουργικό με το Υπουργείο Παιδείας και πιστεύω να επιβεβαιωθούν οι στόχοι μας».

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά της δημοτικής αρχής να προγραμματίσει μια ευρεία σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς για το συγκεκριμένο θέμα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων είπε ότι «αν κριθεί απαραίτητο μετά την συνάντηση που θα έχουμε με την Υπουργό, τότε θα γίνει».

Προηγούμενο άρθρο ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
Επόμενο άρθρο Δάνειο 11,5 εκατ. ευρώ για παρακρατήσεις