Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Τρικάλων στις εκθέσεις “11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας” και “Μαγνησία 2011 10ο Επιχειρηματικό Πανόραμα”


 Το Επιμελητήριο Τρικάλων στo πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου δράσης του για συνεχή προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του, γνωστοποιεί ότι τα Επιμελητήρια Καρδίτσας και Μαγνησίας θα πραγματοποιήσουν:

  • από 7 έως  12 Οκτωβρίου την 11η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, στο χώρο  «καπναποθήκες» στην Περιφερειακή οδό Καρδίτσας – Τρικάλων. Ο ετήσιος επιχειρηματικός θεσμός που τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει αυξημένο ενδιαφέρον, πλαισιωμένη από παράλληλες εκδηλώσεις.
  • από 22 έως 30 Οκτωβρίου την έκθεση «Μαγνησία 2011 10ο Επιχειρηματικό Πανόραμα», σε νέο χώρο στον Επιβατικό Σταθμό του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στο λιμάνι του Βόλου. Η Έκθεση αποτελεί πλέον θεσμό, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να προβληθούν στους πολυάριθμους επισκέπτες του «Επιχειρηματικού Πανοράματος».


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων θα συμμετάσχει στις ανωτέρω εκθέσεις με δικό του περίπτερο και γι’ αυτό το λόγο προσκαλεί όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν από το περίπτερο του Επιμελητηρίου να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο για παράδοση προϊόντων ή/και διαφημιστικών εντύπων έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 05/10/11.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

κα Σδρένια Σοφία, τηλ. 2431025004 (εσωτ. 106), e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr

κο Αριστείδη Δημήτρη, τηλ. 2431025004 (εσωτ. 105), e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

Προηγούμενο άρθρο Άναψε πράσινο για εισόδους της πόλης
Επόμενο άρθρο Την Καλαμπάκα επισκέπτεται ο Νίκος Λέγκας