Ειδήσεις

Συγκεντρώνονται καπάκια και μπουκάλια στην πλατεία ΟΤΕ


Άλλο ένα κάλεσμα για τη συγκέντρωση καπακιών και μπουκαλιών με στόχο την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων απευθύνει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΑΡΩΓΗ». Μία προσπάθεια που έχει βρει ανταπόκριση από όλη την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί 8 ηλεκτρονικά αναπηρικά αμαξίδια στα Τρίκαλα κι άλλα μέρη της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΑΡΩΓΗ ολοκληρώνει τη συλλογή καπακιών και μπουκαλιών (νέοι στόχοι και δράσεις από το φθινόπωρο) την Πέμπτη 7 Ιουλίου στην πλατεία ΟΤΕ. Οι άνθρωποι της ΑΡΩΓΗΣ θα βρίσκονται εκεί από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι για να παραλάβουν τα καπάκια και μπουκάλια που θα συγκεντρωθούν.

Επίσης, το Δ.Σ. απευθύνει κάλεσμα σε όποιον γνωρίζει ανθρώπους που έχουν ανάγκη αναπηρικά αμαξίδια να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο προκειμένου να εξετάσουν τις περιπτώσεις και να τεθούν νέοι στόχοι για το φθινόπωρο.

Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου στη διεύθυνση ΜΠΟΤΣΑΡΗ 2, ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ και στα τηλέφωνα:  τηλ. 2431022605, ή στα κινητά 6983151903 (Ελένη Καϊμά), 6987579978 (Φάνης Καρατζούνης).

Θέτουμε στόχους που τους επιτυγχάνουμε με τη βοήθεια όλων!!! Η βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!!

 

Εκ του Δ.Σ.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι δηλώσεις των αγροτών του Δ. Πύλης για τις αποζημιώσεις από το χαλάζι
Επόμενο άρθρο Γεμάτος εμπειρίες ο Δ. Θανασάκης από το διεθνές τουρνουά ΣΟΥΜΠΟΒΙΤΣΑ