Ειδήσεις

Γεμάτος εμπειρίες ο Δ. Θανασάκης από το διεθνές τουρνουά ΣΟΥΜΠΟΒΙΤΣΑ


Ο Δημήτρης Θανασάκης του ΑΠΣ Τρίκαλα πάλεψε με την εθνική παίδων στο διεθνές τουρνουά «ΣΟΥΜΠΟΒΙΤΣΑ» της Σερβίας. Το τουρνουά ήταν διεθνές και ενταγμένο στο επίσημο πρόγραμμα της UWW (παγκόσμια ομοσπονδία πάλης).

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών, ένθερμο φίλαθλο κοινό και πλήθος κόσμου, αρκετές και δυνατές συγκινήσεις και προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός!

Στη φετινή διοργάνωση, εκτός από την Ελλάδα, συμμετείχαν άλλες 19 χώρες με διακόσιους πενήντα συνολικά αθλητές.

Από ελληνικής πλευράς,  συμμετείχαν 10 αθλητές οι οποίοι δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάποιο μετάλλιο αλλά κατατάχθηκαν στην πρώτη δωδεκάδα (σε όλες τις κατηγορίες συμμετείχαν περισσότεροι από 20 αθλητές).

Από το σύλλογό μας κλήθηκε  και συμμετείχε με την εθνική ομάδα παίδων ο Δημήτρης Θανασάκης στα 58 kgr ο οποίος κατέκτησε την 12η θέση. Η εμφάνιση του Δημήτρη  ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και μας δίνει ελπίδες για το αγωνιστικό του μέλλον.

Ήταν η πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα και όπως είναι φυσικό αυτή του η συμμετοχή αποτελεί την απαρχή μιας νέας διαδρομής.

Από το σύλλογό μας συνόδευσαν τον αθλητή οι προπονητές του  Ηλίας Σιούτας και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν το Δημήτρη και τους άλλους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

 

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συγκεντρώνονται καπάκια και μπουκάλια στην πλατεία ΟΤΕ
Επόμενο άρθρο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων : Ένας χρόνος μετά το δημοψήφισμα