Στο δήμο Τρικκαίων η αξιοποίηση των παλαιών αποθηκών Κεφαλοβρύσου


 Κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων εγκρίθηκε το Πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής του έργου της αποπεράτωσης και αξιοποίησης των παλαιών αποθηκών στο δημοτικό διαμέρισμα Κεφαλοβρύσου. Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η αποπεράτωση αξιοποίησης των παλαιών αποθηκών στο Κεφαλόβρυσο του Τοπικού Διαμερίσματος Κεφαλοβρύσου του πρώην Δήμου Φαλώρειας.

 Το έργο

Το έργο χρηματοδοτείται από Τ.Π.Δ. και η μελέτη του έργου προϋπολογισμού 260.000 με Φ.Π.Α. συντάχθηκε από την ΤΥΔΚ Τρικάλων. Το έργο εκτελέστηκε με εργολαβία κατόπιν δημοπρασίας με έκπτωση 20% επί των τιμών της μελέτης της Τ.Υ.Δ.Κ. Τρικάλων. Το πρακτικό της δημοπρασίας εγκρίθηκε με την απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Φαλώρειας. Το συμφωνητικό της εργολαβίας μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Φαλώρειας και του αναδόχου του έργου ανέρχεται στο ποσό των 211.495,79 ευρώ με τον Φ.Π.Α.

Η συνολική προθεσμία κατασκευής είναι 12 μήνες. Το έργο περαιώθηκε στις 28/12/2010. Η δαπάνη του έργου ανήλθε στο ποσό 211.324,03 ευρώ. Να σημειώσουμε πως από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας η κατασκευή ενός έργου λήγει με την έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής.

Προηγούμενο άρθρο Γ. Στουρνάρας: “Οι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων είναι περισσότεροι απ' όσο πρέπει”
Επόμενο άρθρο «Πρόγραμμα του τρίτου Παγκοσμίου Θεσσαλικού Συνεδρίου και Ανταμώματος, Δήμος Αγιάς Λαρίσης 26.08.2011»