ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΟΝΑΔΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ


 Την απόφαση να συμμετέχουν στην προσπάθεια της ΕΑΣ Καλαμπάκας να δημιουργήσει μονάδα επεξεργασίας γάλακτος πήραν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής στη σημερινή γενική τους συνέλευση.

 Η διοίκηση της ΕΑΣ σκέφτεται να αξιοποιήσει υπάρχον τυροκομείο της περιοχής, εντάσσοντας την επένδυση σε τρέχον πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Με αυτόν τον τρόπο οι κτηνοτρόφοι μπορούν να πετύχουν καλύτερες τιμές στην παράδοση του προϊόντος τους και ταυτόχρονα περιορίσουν το ιδιαιτέρως αυξημένο κοστολόγιο που αποτελεί για την ώρα ένα μεγάλο «αγκάθι» για την παραγωγή τους.

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Η Στάνη» συζητήθηκαν τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης του προέδρου κ. Δημήτρη Κόττη και των υπολοίπων μελών της διοίκησης και στην συνέχεια ακολούθησαν οι διαδικασίες εκλογής ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στις αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος 27 αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων συλλόγων της Ομοσπονδίας και τη νέα διοίκηση που συγκροτήθηκε αμέσως σε Σώμα απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος: Δημήτριος Κόττης

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Λουλές

Ταμίας: Πασχάλης Κύργιας

Γραμματέας: Δημήτριος Καϊμάς

Μέλη: Θωμάς Πώχος, Γεώργιος Σιούλας, Μιχάλης Ντιναπόγιας, Βασίλειος Γιώτσιας και Βασίλειος Σαλταγιάννης.

Προηγούμενο άρθρο Διάκριση για τον Βράκα του ΣΒΑΤ στην πάλη
Επόμενο άρθρο ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΙΝΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΣΤΙΣ ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΕΙΕΣ