Πανελλήνιο Παιδαγωγικό Συμπόσιο στα Τρίκαλα


Πανελλήνιο Παιδαγωγικό Συμπόσιο με θέμα «Τοπικός Πολιτισμός και Καινοτόμα Προγράμματα στην Εκπαίδευση» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Απριλίου.

Η διημερίδα συνδιοργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Τρικάλων και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και θα είναι υπό την αιγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων.

Οι συνεδρίες του Παιδαγωγικού Συμποσίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 29 Απριλίου στις έξι το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Εταιρείας Κλιάφα με χαιρετισμούς από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιο, το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ταμήλο, την Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Πράντζου, την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Γουγουλάκη και τον πρόεδρο του Συμποσίου κ. Αναγνωστόπουλο.

Οι εργασίες του Συμποσίου θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Απριλίου στην Πύλη στο Ξενοδοχείο «Πύλη».

Σε δηλώσεις της η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Γουγουλάκη ανέφερε:

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον Συμπόσιο διότι διαπραγματεύεται θέματα που σχετίζονται με τον τοπικό Πολιτισμό και την τοπική ιστορία. Στόχος του Συνεδρίου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους εκπαιδευτικούς και κάθε πολίτη, ούτως ώστε να γίνει κτήμα των μαθητών».

Προηγούμενο άρθρο Παρέμβαση Λέγκα για σχολείο Καλαμπάκας και Κατοικίες Φαρκαδόνας
Επόμενο άρθρο Πρωινές ώρες πλέον οι συνεδριάσεις των νομαρχιακών συμβουλίων