Πρωινές ώρες πλέον οι συνεδριάσεις των νομαρχιακών συμβουλίων


 Η οικονομική κρίση και τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης δεν άφησαν ανεπηρέαστες και τις συνεδριάσεις των Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων.

Σύμφωνα με το Νόμο 3833/2010 άρθρο 7 πλέον οι συνεδριάσεις των Συμβουλίων θα γίνονται μόνο τις ώρες που λειτουργούν οι υπηρεσίες, δηλαδή μόνο πρωινές ώρες.

 

Έτσι όπως έγινε γνωστό και στο πλαίσιο των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης για να βγει η χώρα μας από την κρίση την ερχόμενη Τρίτη στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το Νομαρχιακό Συμβούλιο Τρικάλων.

Όπως είναι λογικό θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις και ίσως πλέον να αντικρίζουμε και άδεια έδρανα στο χώρο συνεδριάσεων των Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων μιας και αρκετοί Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι δεν θα μπορούν να αφήσουν τις δουλειές τους για να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των Συμβουλίων.

Σε σχετικές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Τρικάλων κ. Δημήτρης Τσέλιος ανέφερε:

«Σύμφωνα με το Νόμο 3833/2010 που έχει σχέση με τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και την έξοδο από την κρίση και σύμφωνα με το άρθρο 7  αυτού του Νόμου τα Νομαρχιακά Συμβούλια εφεξής θα γίνονται σε ώρες λειτουργίας των γραφείων».

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνιο Παιδαγωγικό Συμπόσιο στα Τρίκαλα
Επόμενο άρθρο Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Συγγρού