Ειδήσεις

Σε mood Αγίου Βαλεντίνου το Fashion City Outlet με μουσικές, χορούς, τραγούδια, παιδικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα!


Σε mood Αγίου Βαλεντίνου κινείται από χθες και έως τις 14 Φεβρουαρίου το Fashion City Outlet! Ψωνίζουμε με άνεση τα δώρα για τους αγαπημένους μας αλλά και για τον εαυτό μας και επωφελούμαστε από τις φοβερές εκπτωτικές τιμές και την άνεση στο parking.

Το μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας καλεί όλους να γιορτάσουν μέσα σε ένα φοβερό σκηνικό που έχει στηθεί με έμπνευση Αγίου Βαλεντίνου. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και ταυτόχρονα να λάβουν μέρος σε έναν καταπληκτικό διαγωνισμό για να κερδίσουν ένα ταξίδι αξίας 1.000 ευρώ σε ταξιδιωτικό προορισμό της αρεσκείας τους. O διαγωνισμός θα τρέχει από τις 8 Φεβρουαρίου έως και τις 14 Φεβρουαρίου.

Για αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 5  έως τις 7το απόγευμα, στο χώρο του εμπορικού κέντρου το Tango Larissa θα ταξιδέψει όσους βρεθούν εκεί, στην Αργεντίνικη κουλτούρα, με τους χορευτές να παρασύρουν τους πάντες με την μουσική, τον χορό και την ενέργειά τους! Οι pastry chefs του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα δημιουργήσουν για μια ακόμα φορά υπέροχες γεύσεις για τους επισκέπτες, ενώ τα παιδιά θα διασκεδάσουν με τη φροντίδα έμπειρων παιδαγωγών από το ΚΔΑΠ Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ που θα τα βοηθήσουν να φτιάξουν τη δική τους ευχετήρια κάρτα!

 

Δείξε την αγάπη σου.

Νοιώσε  όμορφα.

Διάλεξε τα δώρα σου από τα καταστήματα του FASHION CITY OUTLEΤ και γιατί όχι; Γιόρτασε!

 

 

 

Fashion City Outlet

4ο χλμ Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 12/02/2024 έως 18/02/2024
Επόμενο άρθρο Διαδικτυακή Εκδήλωση, με θέμα Μετάκληση Εργαζομένων από Τρίτες Χώρες