Σε Φυλακές, Πυροσβεστική και Αστυνομία Τρικάλων βρέθηκε ο Μιχάλης Ταμήλος


Στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Τρικάλων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.

Εκεί το προσωπικό αφού πρώτα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του ακολούθως είχε τη δυνατότητα να ακούσει τα προβλήματα και κυρίως αυτά που αφορούν τις περικοπές στις αποδοχές τους το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για τον περιορισμό των περικοπών στους μισθούς. Ειδικότερα κατά την επίσκεψή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία ο διοικητής Γιώργος Παπαπολύκαρπος έθεσε τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, ενώ ο κ. Ταμήλος ανέφερε ότι είναι ένα ζήτημα που θα προωθήσει, όντας Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του νομού, στη νέα Κυβέρνηση της ΝΔ που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

 

Προηγούμενο άρθρο Μιχάλης Ταμήλος: «Στόχος μου η παραμονή της ΔΟΥ στην Καλαμπάκα»
Επόμενο άρθρο Αμ. Ηλιάδη: «Φιλολογικά Μαθήματα και Ψηφιακό Σχολείο: η περίπτωση της δικτατορίας της 4ης Αυγούστου στην περίοδο του Μεσοπολέμου ως πρόταση διδασκαλίας»