Μιχάλης Ταμήλος: «Στόχος μου η παραμονή της ΔΟΥ στην Καλαμπάκα»


Μπορεί ο προεκλογικός χρόνος να ήταν λίγος και πολύτιμος, ωστόσο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος επισκέφθηκε αρκετές φορές την πόλη της Καλαμπάκας αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη του για την περιοχή, τα προβλήματα της οποίας θα προωθήσει άμεσα με την είσοδό του στο Κοινοβούλιο.

Σήμερα ήταν η σειρά της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) στην οποία τον ξενάγησε ο διευθυντής Θεόδωρος Αλέκος και ο έφορος Μπάμπης Ζούζουλας.

Ο κ. Αλέκος δεν έκρυψε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο κατάργησης της ΔΟΥ Καλαμπάκας και μεταφοράς των υπηρεσιών στα Τρίκαλα, ενώ από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ δεσμεύτηκε να παλέψει για την παραμονή της εν λόγω υπηρεσίας στην Καλαμπάκα δεδομένου ότι εξυπηρετεί περίπου 40.000 πολίτες “τους οποίους το κράτος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ταλαιπωρεί” όπως επί λέξη είπε.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του κ. Ταμήλου ήταν τα γραφεία Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών νομού Τρικάλων καθώς και η βιομηχανία “ΒΙΟΣΕΡ” όπου συζήτησε με τη διοίκηση και το προσωπικό.

 

 

Προηγούμενο άρθρο 10 + 1 προτάσεις προοδευτικής διακυβέρνησης - Η κυβερνητική πρόταση της δημοκρατικής αριστεράς για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους
Επόμενο άρθρο Σε Φυλακές, Πυροσβεστική και Αστυνομία Τρικάλων βρέθηκε ο Μιχάλης Ταμήλος