Προκηρύχθηκε η 2η εκδήλωση Ενδιαφέροντος στα πλαίσια του Μέτρου 123Α «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων»


 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας γίνεται γνωστό ότι από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκηρύχθηκε η 2η Εκδήλωση Ενδιαφέροντος στα πλαίσια του Μέτρου 123Α «Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος 2007-2013 «Αλέξ. Μπαλτατζής», η οποία καλεί τους εν δυνάμει δικαιούχους που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο στα πλαίσια του παραπάνω  αναφερόμενου μέτρου να καταθέσουν αιτήσεις ενίσχυσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Η έναρξη ισχύος της πρόσκλησης και υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης ξεκινά την 7-10-2011 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής η 28-12-2011.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το διαδίκτυο ή από την Δνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις κατά τόπους Δνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Π.Ε.

Προηγούμενο άρθρο Πληροφόρηση από το Γραφείο Υποδοχής Επενδυτικών Προτάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη Β’ Φάση του επενδυτικού νόμου
Επόμενο άρθρο Έργα αξιοποίησης υδάτινων πόρων στη Θεσσαλία