Ειδήσεις

Παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων από τον Δήμο Μετεώρων σε αθλητικά σωματεία


Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει πως σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου  ορίζεται ότι:

«1. Αθλητικά Σωματεία ή μέλη αυτών, τα οποία χρειάζονται να προπονούνται σε τακτικές ώρες, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή αλλά και Σαββατοκύριακα στους χώρους Άθλησης για την προετοιμασία των αγώνων τους,. Στα διάφορα Πρωταθλήματα που συμμετέχουν και έχουν έδρα το Δημοτικό χώρο Άθλησης, τότε το αίτημα για χρήση χώρων υποβάλλεται εγγράφως από το κάθε Αθλητικό Σωματείο-Σύλλογο, πριν την έναρξη της κάθε αθλητικής περιόδου (1ο δεκαήμερο του Ιουνίου και μέχρι την 30η Ιουνίου)

Στις περιπτώσεις κατάρτισης προγραμμάτων επίσημων αγώνων, τότε το αίτημα-πρόγραμμα των αγώνων υποβάλλει εγγράφως η αντίστοιχη Ομοσπονδία ή Αθλητική Ένωση που οργανώνει το κάθε πρωτάθλημα».   

Κατόπιν όλων των ανωτέρω ενημερώνουμε όλα τα Αθλητικά Σωματεία-Σύλλογοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Μετεώρων να προβούν και να υποβάλλουν έγγραφη έντυπη αίτηση παραχώρησης του αθλητικού χώρου που θα χρησιμοποιήσουν έως τις 30 Ιουνίου του έτους 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν την έντυπη αίτηση από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Μετεώρων

Προηγούμενο άρθρο Στο θεατράκι του Ληθαίου η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής 2023 από το Μουσείο Τσιτσάνη
Επόμενο άρθρο «Το φως που καίει... Κώστας Βάρναλης» σε παράσταση στα Τρίκαλα