Ειδήσεις

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Καινοτολμώ 2023


Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κλείνει φέτος 20 χρόνια δραστηριότητας και τα γιορτάζουμε με την ευκαιρία του ετήσιου Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας του ΠΘ «Καινοτολμώ 2023».
Ο Διαγωνισμός υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Απευθύνεται στο σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας, έχει στόχο την καλλιέργεια της καινοτόμου σκέψης και επιχειρηματικής νοοτροπίας, την αξιοποίηση της έρευνας και των ικανοτήτων της κοινότητας, και την αξιολόγηση, υποστήριξη και προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών εγχειρημάτων.
Θα ήταν χαρά μας να παρευρεθείτε στις δράσεις του τριήμερου Διαγωνισμού στις 12, 13 και 14 Μαΐου στους χώρους της ΜΟΚΕ ΠΘ, στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (κτήριο πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου), Γ. Καρτάλη με Ροζού στο Βόλο, να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια και τις ομιλίες, και να αξιοποιήσετε την ευκαιρία για απόκτηση νέων γνώσεων και δικτύωση με μέλη του Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία ΣΘΕΒ και ΔΥΠΑ για την εύρεση προσωπικού για τις επιχειρήσεις
Επόμενο άρθρο Όλη η συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, με θέμα «Για τις Πόλεις που Θέλουμε»