Ο Μιχάλης Ταμήλος στηρίζει τη σωστή λειτουργία της δημόσιας υγείας


“Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τη σωστή λειτουργία της δημόσιας υγείας” τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη σημερινή επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΑ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε με τον διοικητή Μιχάλη Λοπατατζίδη καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ διαβεβαίωσε ότι στηρίζει και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του νομού Τρικάλων, τη σταθερή και συνεχή χρηματοδότηση του συστήματος υγείας αλλά και τη στελέχωση με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. “Αυτό καθώς είναι επιτακτική ανάγκη οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλής απολαμβάνοντας το αγαθό της δημόσιας υγείας”, κατέληξε.

Με τους δημοτικούς υπαλλήλους

Ακολούθως ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος βρέθηκε κοντά στους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων από τους οποίους έγινε δεκτός με ιδιαίτερα ενθουσιώδη υποδοχή, καθώς επί μια οκταετία είχε αγαστή συνεργασία με το προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων στη διάρκεια της Δημαρχιακής του θητείας. Ο κ. Ταμήλος από την πλευρά του ανέφερε ότι είναι δεδομένη η στήριξή του προς τους ΟΤΑ  οι οποίοι υποφέρουν από την έλλειψη χρηματοδότησης, ενώ δεσμεύτηκε για την προώθηση της υλοποίησης μιας σειρά έργων τα οποία κρίνονται ως απαραίτητα για την ανάπτυξη των Δήμων αλλά και του νομού.

Προηγούμενο άρθρο 10 + 1 προτάσεις προοδευτικής διακυβέρνησης - Η κυβερνητική πρόταση της δημοκρατικής αριστεράς για τη αναπτυξιακή ώθηση
Επόμενο άρθρο Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - ΈΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ