ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΟ»


 Τη δέσμευση ποσού ύψους 2.000.000,00 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΝΠΔΔ «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων, θα κληθούν να εγκρίνουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα.

 Παράλληλα στη διάρκεια της συζήτησης θα ληφθεί απόφασης και για την έγκριση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011 του εν λόγω Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου.

Σημειώνεται ότι η έναρξη της λειτουργίας του νέου οργάνου επικυρώνεται με την σύνταξη, ψήφιση και έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού για το τρέχον οικονομικό έτος 2011.

Η σύνταξη του οικονομικού προϋπολογισμού βασίστηκε σε σημαντικό μέρος στα απολογιστικά στοιχεία των τεσσάρων Νομικών Προσώπων του Δήμου Τρικκαίων (Π.Ο.Δ.Τ., Ο.Β.Σ.Δ.Τ., Ο.Α.Κ.Α., & Κ.Α.Π.Η.) έχοντας αναλογικά το μεγαλύτερο ποσοστό ως προς τον κύκλο εργασιών τους.

Επιπλέον πέραν των επισήμων απολογιστικών στοιχείων, με τα έγγραφα των οικονομικών τους υπηρεσιών γνωστοποιούνται και τα αντίστοιχα χρέη μέχρι και 31/12/2010, στοιχεία που επίσης λαμβάνονται υπ’ όψιν για τη σύνταξη του προϋπολογισμού του νέου Νομικού Προσώπου με την ονομασία «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ».

Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι η αξιοποίηση των οικονομικών στοιχείων, (απολογιστικά στοιχεία, οφειλές – χρέη) και για την καλύτερη κατανόηση του οικονομικού προϋπολογισμού, συντάχθηκαν τρεις (3) πίνακες (Α,Β,Γ) που αναλύουν ισοσκελισμένα το νέο προϋπολογισμό και ταυτόχρονα δίνουν και μια συνολική εικόνα των οφειλών – χρεών του καινούριου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρικκαίων.

Προηγούμενο άρθρο ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
Επόμενο άρθρο Πλήρως επισκέψιμος ο Ζωολογικός Κήπος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος