Ειδήσεις

Νέο δάπεδο αποκτά το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Στάδιο


Σαράντα σχεδόν χρόνια μετά, το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Στάδιο… αποκτά νέο δάπεδο! Το «ξερό» γήπεδο, στο οποίο οι πρώτες δόξες του τρικαλινού μπάσκετ έπαιζαν σε αντίξοες συνθήκες, εγκαταλείπεται οριστικά.
Στη θέση του, ο Δήμος Τρικκαίων δημιουργεί καλύτερες συνθήκες, καθώς πραγματοποιεί τις πρώτες εργασίες βελτίωσης του δαπέδου. Από σήμερα το πρωί, Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, άρχισαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, προκειμένου στη συνέχεια να γίνει επίστρωση με άλλο, ειδικό υλικό.
Οι εργασίες αυτές είναι τμήμα των συνεχιζόμενων παρεμβάσεων σε πλήθος γηπέδων, σε κάθε σημείο του Δήμου Τρικκαίων, ο οποίος δημιουργεί συνθήκες για άθληση για όλους. Ετσι, στο πλαίσιο των εργασιών για το βοηθητικό γήπεδο, εγκαταστάθηκε ο εργολάβος, που θα τοποθετήσει χορτάρι και φωτισμό, κάνοντας ήδη τις πρώτες εργασίες. Με τον τρόπο αυτόν, σωματεία και αθλούμενοι αποκτούν έναν βοηθητικό χώρο με ουσία για την προπόνησή τους μέσα στα Τρίκαλα, δίπλα από το Δημοτικό Στάδιο, συμπληρώνοντας ένα κενό στην αθλητική προετοιμασία.

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Προηγούμενο άρθρο π. Αθ. Τύμπας : Αισιόδοξα μηνύματα
Επόμενο άρθρο "Που Πάω Θεέ Μου;" στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων