Νέα πυρά Ροντούλη κατά Ταμήλου


 

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. άφησε αιχμές για σπατάλες στην δημιουργία της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων και επανέλαβε πως… «δεν στηρίζουμε Ταμήλο στις εκλογές»

Νέα πυρά κατά του δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης. «Εφόσον είπε ότι είμαι ανεπιθύμητος στα Τρίκαλα εγώ θα είμαι κάθε βδομάδα εδώ» επανέλαβε και υπογράμμισε πως «εμείς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου θα στηρίξουμε όποιον έχει τις ίδιες αντιλήψεις και θέσεις με εμάς. Όποιος κινείται σε άλλη κατεύθυνση δεν θα στηριχτεί από εμάς». Αφορμή για την αρχική του αυτή τοποθέτηση ήταν δημοσίευμα της εφημερίδας μας προ δεκαημέρου για συνάντηση του κ. Ταμήλου με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρη. «Την επιβεβαιώνω τη συνάντηση, αλλά δεν πήρε καμία στήριξη ο κ. Ταμήλος» τόνισε ο κ. Ροντούλης, ο οποίος στη συνέχεια απαξίωσε ουσιαστικά τον πολιτευτή του κόμματος στα Τρίκαλα κ. Πατέρα που άφησε να εννοηθεί προ ημερών ότι θα μπορούσε να στηρίξει τον κ. Ταμήλο στα Τρίκαλα. «Εγώ εκφράζω τη θέση του κόμματος» είπε «και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει» αποφεύγοντας ωστόσο να αναφέρει καν το όνομα του κ. Πατέρα.

Κατά τα λοιπά ο κ. Ροντούλης ήταν αιχμηρός όσον αφορά την δημιουργία της ιστοσελίδας του Δήμου Τρικκαίων «trikalacity» παρουσιάζοντας ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως αυτή κόστισε 328.036 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο και κατά 20% από εθνικούς πόρους. «Καλώ τον δήμαρχο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το δημοσίευμα» είπε ο κ. Ροντούλης «και εντός του Δ.Σ. να δοθούν αναλυτικές καταστάσεις για το trikalacity. Επίσης να μπει ένας εμπειρογνώμων και να μας πει πόσο πραγματικά κοστίζει μια τέτοια σελίδα, σίγουρα πάντως όχι περισσότερες από 10.000 ευρώ».

Τέλος ο κ. Ροντούλης έκανε αναφορά στις προσλήψεις της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε., τονίζοντας πως «κατά την συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ζήτησα από την κα Μπατζελή να ελέγξει Εισαγγελέας το νόμιμο των προσλήψεων, πριν προχωρήσει η συγχώνευση της εταιρίας με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Εγώ στηρίζομαι στα όσα έλεγε το ΠΑΣΟΚ περί παρανομιών και ζητώ απλά να ξεκαθαρίσει το τοπίο, γιατί άλλα λέει η μια πλευρά και άλλα η άλλη».

Προηγούμενο άρθρο Νέο ΚΑΠΗ στην περιοχή Ριζαριού
Επόμενο άρθρο Γονάτισαν οι έμποροι αυτοκινήτων