Ειδήσεις

Μηνύματα νίκης και αισιοδοξίας στην κοπή πίτας της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων στις 31/1/2017 και η συμμετοχή ξεπέρασε τις κάθε προσδοκίες. Το κλίμα αισιοδοξίας για το προβάδισμα της ΝΔ με μεγάλη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η επερχόμενη νίκη στις εκλογές όποτε και αν γίνουν και ο προβληματισμός για τη στάση της σημερινής κυβέρνησης απέναντι στη νέα γενιά κυριάρχησαν στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θάνος Βλαχονάσιος τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα την πρόθεση να πολιτικολογήσω, αλλά η είδηση που αναπαράγεται και πάλι περί επιστροφής στη δραχμή, με αναγκάζουν να πω αν η κυβέρνηση θέλει να τζογάρει, ας μην τον κάνει στις πλάτες της χώρας και του Ελληνικού λαού, ας πάει στον ιππόδρομο».

Ο Τομεάρχης Οργανωτικού της ΝΔ της Ν.Ο. Τρικάλων Νίκος Καρδούλας χαιρετίζοντας την εκδήλωση, εστίασε στα απανωτά λάθη της κυβέρνησης που αφορούν τη νέα γενιά, αλλά και στην ανάγκη οι νέοι να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους, συμμετέχοντας ενεργά στην πολιτική της αλήθειας και όχι σε αυτή της αυταπάτης και του ψεύδους. Τόνισε επίσης ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη δυσαρμονία μεταξύ της ελληνικής κοινωνίας και των κοινοβουλευτικών συσχετισμών, η πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη και η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο, ώστε να προκύψει μια νέα αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης επεσήμανε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ και ότι η ΝΟΔΕ στηρίζει τους αγώνες και τις δράσεις της νεολαίας.

Σύντομο χαιρετισμό επίσης απηύθυναν οι πρώην Βουλευτές της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος και ο πολιτευτής της ΝΔ Θανάσης Λιούτας.

Ο Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε πως η σημερινή νέα γενιά σηκώνει το μεγαλύτερο φορτίο των συνεπειών της κρίσης, πως μόνο μια άλλη κυβέρνηση που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και στην αλλαγή πολιτικής μπορεί να ξαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στη χώρα μας και όσο και να προσπαθεί η σημερινή κυβέρνηση να κρατηθεί στην εξουσία με “νύχια και με δόντια”, η επόμενη μέρα έρχεται.

Ο Μιχάλης Ταμήλος επεσήμανε πως στη «Συμφωνία Αλήθειας» της ΝΔ με τους Έλληνες πολίτες θα υπάρξουν πολλά ευνοϊκά μέτρα για τη νέα γενιά, πως υπήρξαν παράπονα των νέων από τις προηγούμενες ηγεσίες της ΝΔ και ότι είναι αισιόδοξος με τη νέα ηγεσία και τη νίκη της ΝΔ θα επιλυθούν πολλά από τα προβλήματα της νεολαίας.

Ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε που ήταν Οννεδίτης, ότι η ΟΝΝΕΔ ήταν κομμάτι της ψυχής του, ότι η παράταξη θα κληθεί ακόμη μία φορά να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει με το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και πρότεινε στους νέους να δείξουν αποφασιστικότητα, να δώσουν ένα συνεπή αγώνα για να δικαιωθεί η νέα γενιά και να αγκαλιάσουν τον αγώνα για τη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Χασιώτης Γεώργιος εκπρόσωπος του Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Σκρέκα, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τρικάλων Γακόπουλος Χρήστος, Μπάρδας Ντίνος και Τσίγκας Γεώργιος, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Γεώργιος Βράντζας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο γραμματέας και υπεύθυνος του θεματικού τομέα δράσης πολιτισμού της ΝΟΔΕ Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο υπεύθυνος οργάνωσης της ΝΟΔΕ Κωστής Γιαννακός, οι υπεύθυνοι των θεματικών τομέων δράσης παιδείας και υγείας της Ν.Ο. Χρήστος Τρικάλης και Ηλίας Τσιαούσης, οι υπεύθυνοι της ΝΟΔΕ στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Κώστας Τρέλλης, συνδικαλισμού Σεραφείμ Ψαρράς, γυναικών Μαρία Γιαννοτάκη, τοπικής αυτοδιοίκησης Γεώργιος Καρανάσιος, οικουμενικού ελληνισμού και τοπικής εκκλησίας Αθανάσιος Κάκιας, ο πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Ιωάννης Αναγνώστου και πολλά άλλα στελέχη του κόμματος και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

 

Ο ενθουσιασμός, η χαρά και η αισιοδοξία ήταν εμφανέστατα στους νέους της ΟΝΝΕΔ, οι οποίοι υποσχέθηκαν δυναμικούς και νικηφόρους αγώνες.

Προηγούμενο άρθρο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων: Οι δίκες δεν λυγίζουν τους αγωνιστές
Επόμενο άρθρο Χρονοδιάγραμμα και λύσεις για το φράγμα της Μεσοχώρας ζητάει ο Δ. Τρικκαίων