Λαϊκή συσπείρωση περιφέρειας Θεσσαλίας: «“Βασιλικότερος του Βασιλέως”


 «”Βασιλικότερος του Βασιλέως” υπέρ της ΕΕ εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Θεσσαλίας, αναφορικά με την πορεία του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

 Πλήρως ενσωματωμένος στην αστική λογική και πολιτική, ο κ. Πουλάκης ανέπτυξε ένα σκεπτικό στην επερώτησή του στο περιφερειακό συμβούλιο για την πορεία του ΕΣΠΑ, που θα το ζήλευαν οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Θα το ζήλευαν γιατί εκπέμπει αγωνία και φόβο μην τυχόν και τσαλακωθεί η εικόνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εάν τυχόν αποτύχει η υλοποίηση του ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία.

Τι λέει ο κ. Πουλάκης ως «αριστερό λιβανιστήρι» του ευρωπαϊκού κεφαλαίου; Λέει ότι, εν μέσω κρίσης, το πέρασμα της διαχείρισης του ΕΣΠΑ στην αιρετή Περιφέρεια πρέπει να συνδυαστεί με μια πολιτική συζήτηση με κεντρικό θέμα «τι μπορεί να κάνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη διέξοδο της περιοχής από την κρίση».

Σπέρνει αυταπάτες σε κάθε κατεύθυνση προς «άγραν ψήφων». Λες και δεν υπάρχουν πολιτικές και συμφέροντα που οδήγησαν τα πράγματα έως εδώ. Λες κι ο κ. Αγοραστός της ΝΔ, ή ο κ. Παπατόλιας του ΠΑΣΟΚ είναι «αθώες περιστερές» και όχι στηρίγματα και στελέχη των κομμάτων που ευθύνονται για την κρίση. Λες και η ΕΕ δίνει λεφτά δια μέσω ΕΣΠΑ για να σώσει τον εργάτη, τον επιστήμονα, τον αγρότη, το νέο από τα βάρη της κρίσης.»

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

ΜΠΟΥΤΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΓΚΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Κώδωνας κινδύνου από Ν. Λέγκα για τον Ε-65
Επόμενο άρθρο Πρόσκληση για την υποβολή προσφορών σύναψης δανείου ύψους Πέντε Εκατομμυρίων ευρώ (5.000.000 €) από το Δήμο Τρικκαίων