Κ. Αγοραστός στον μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνάτιο


  «Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της αιρετής περιφέρειας Θεσσαλίας

πρέπει να είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του»

 Τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. κ. Ιγνάτιο επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο πνευματικό αλλά και το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας αυτήν την δύσκολη για μεγάλο τμήμα της κοινωνίας περίοδο.

Ο κ. Κ. Αγοραστός επαναβεβαίωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της Εκκλησίας και τόνισε ότι «στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των πρωτοβουλιών της αιρετής περιφέρειας Θεσσαλίας πρέπει να είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του».

«Σεβασμιώτατε, εφ’ όσον, με την ψήφο και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, εκλεγώ περιφερειάρχης Θεσσαλίας προσβλέπω στη συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις της περιφέρειας ώστε να σταθούμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη», υπογράμμισε ο κ. Κώστας Αγοραστός.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες ο κ. Κ. Αγοραστός θα επισκεφθεί διαδοχικά όλους τους σεβασμιώτατους μητροπολίτες της Θεσσαλίας.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Κ. Αγοραστού με γραμματέα της περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ο κ. Αγοραστός επισκέφθηκε καλλιέργειες που έχουν πληγεί