Ειδήσεις

Κολύμβηση και γιορτή από τα τμήματα των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων


Η εκμάθηση κολύμβησης αποτελεί μια από τις πολλές δραστηριότητες που προσφέρουν τα  ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων στα παιδιά. Την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου τα παιδιά που συμμετέχουν στα προγράμματα κολύμβησης των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις δεξιότητες που απέκτησαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, παιδιά ηλικία 5-12 ετών  επέλεξαν το στιλ που επιθυμούσαν και κολύμπησαν σε μια γιορτή που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων.
Τα παιδιά απόλαυσαν το νερό και χάρηκαν μαζί με τους γονείς τους για την πρόοδο τους. οι προπονητές κολύμβησης των ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων, Βάιος Ράγγας, Ιωάννης Σύρμπας, Μαρίνα Ταμπακά και Τσιόμπα Ελένη δήλωναν ευχαριστημένοι από την πρόοδο και την προσπάθεια των κολυμβητών τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης στα παιδιά δόθηκαν μετάλλια, αναμνηστικά συμμετοχής, αναψυκτικά και παγωτά. Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων ευχαριστούν την εταιρία «ΟΛΥΜΠΟΣ» για την ευγενική χορηγία της.

Από το γραφείο Τύπου

Προηγούμενο άρθρο Γιορτή και δράσεις στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης 2023, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Δ. Μετεώρων: Συστάσεις στους δημότες σχετικά με τις υποχρεώσεις τους για τον καθαρισμό – αποψίλωση των οικοπέδων τους