Καταγράφονται τα σχολεία που έκλεισαν ή συγχωνεύτηκαν


 Την εβδομάδα που διανύουμε θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί, το πολύ μέχρι τις αρχές της ερχόμενης, η διαδικασία παραλαβής όλων των σχολείων που έκλεισαν – συγχωνεύτηκαν. Αυτό ανέφερε χθες η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Βάσω Κάκλα, προσθέτοντας πως ορίστηκε πενταμελής επιτροπή, όπου έργο της επιτροπής θα είναι μόνο η καταγραφή όλης της κινητής περιουσίας με βάση το βιβλίο υλικού. Όλα τα υπόλοιπα, διευκρινίζει, είναι θέματα του Δήμου.

Αιτήματα

Δηλαδή, εξηγεί η αρμόδια αντιδήμαρχος, υπάρχουν αιτήματα, κάποια από αυτά τα υλικά του σχολείου θα χρησιμοποιηθούν σε σχολεία που δεν τα έχουν, όπως ψυγεία, φούρνοι μικροκυμάτων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ. Αυτό θα το δούμε σύμφωνα με τα έγγραφα – αιτήματα που έχουμε και θα φροντίσουμε ώστε το υλικό των σχολείων να πάει πάλι σε σχολικές μονάδες για την κάλυψη των αναγκών, καταλήγει η ίδια.

Η Επιτροπή

Όσον αφορά τα μέλη για την συγκρότηση επιτροπής για την παραλαβή κινητής και ακίνητης περιουσίας των σχολικών μονάδων που συγχωνεύονται ή καταργούνται αυτή αποτελείται από τον Βασίλειο Τσιάνα αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρικκαίων» για την παραλαβή κινητής και ακίνητης περιουσίας των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων που συγχωνεύονται ή καταργούνται και τον Αθανάσιο Ξάφο αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρικκαίων» για να πράξει τα αντίστοιχα για τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τρικκαίων . Επίσης η ίδια Επιτροπή αποτελείται από τον Αθανάσιο Τσιάρα κλάδο Τ.Ε. Μηχανικό Ά ,υπάλληλο του Δήμου Τρικκαίων, την Κωνσταντινιά Ρούση του Γρηγορίου ΠΕ1 Διοικητικού/Οικονομικού, την Παρασκευή Παπαβασιλείου του Χρήστου ΔΕ Διοικητικών, και τον εκάστοτε πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας που ανήκει το κάθε σχολείο.

Προηγούμενο άρθρο Εγγραφές στο Εργαστήρι Ζωγραφικής του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» που θα λειτουργεί στο Μύλο Ματσόπουλου
Επόμενο άρθρο Με τη συνδρομή Παντελιδάκη η δημιουργία σύγχρονης βιβλιοθήκης