Ικανοποίηση αιτημάτων δημοτικών αρχών και κατοίκων του Νομού Τρικάλων


 Δύο ακόμη συμβάσεις για δύο ιδιαίτερα έργα στο Νομό Τρικάλων υπέγραψαν την Τρίτη 11-5-2010 ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και οι ανάδοχοι των έργων.

Οι συμβάσεις αφορούν τη συντήρηση – βελτίωση τοπικού οδικού δικτύου Δήμου Βασιλικής και τον ηλεκτροφωτισμό στην είσοδο των Μεγάλων Καλυβίων. 

Ο προϋπολογισμός της πρώτης σύμβασης ανέρχεται στα 150.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΤΕΟ και προβλέπεται να εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, οδοστρωσίας και ασφαλτικών σε δρόμους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Βασιλικής, Αγίων Θεοδώρων και Θεόπετρας.

Όσον αφορά στην άλλη εργολαβία ηλεκτροφωτισμός στην είσοδο των Μεγάλων Καλυβίων ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 190.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ΚΑΠ 2010. Προβλέπεται να γίνει ηλεκτροφωτισμός στην είσοδο του Δημοτικού Διαμερίσματος Μεγάλων Καλυβίων, στη γέφυρα και στη διασταύρωση προς το Δ.Δ. Αγίας Κυριακής.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Υπογράψαμε τη σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της εισόδου των Μεγάλων Καλυβίων, ικανοποιώντας ένα αίτημα της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων της περιοχής και πιστεύω ότι σε 2-3 μήνες θα μπορέσουμε να εγκαινιάσουμε αυτό το έργο.

Στο ύψος της γέφυρας υπήρχε πρόβλημα με την μη ύπαρξη του ηλεκτροφωτισμού αφού η ορατότητα των διερχόμενων οδηγών ήταν περιορισμένη.

Με την άλλη εργολαβία θα γίνει συντήρηση και βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου του Δήμου Βασιλικής και θα ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα του Δήμου Βασιλικής».

Προηγούμενο άρθρο Όχι στις Απαλλοτριώσεις στο δρόμο Τρικάλων - Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ