Ικανοποιημένος ο Ηλ. Βλαχογιάννης για την εμφάνιση του Αντ. Σαμαρά


 Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εμφάνιση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

Όπως ο ίδιος επεσήμανε σε δηλώσεις του «ο πρόεδρος έπεισε και τους πιο δύσπιστους ότι υπάρχει εναλλακτική λύση, ότι η πολιτική του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου δεν είναι μονόδρομος γιατί αυτό απέδειξαν τα στοιχεία της διετής εφαρμογής του».

Ο κ. Βλαχογιάννης τόνισε επίσης «επειδή στις δημοκρατίες δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρχουν αδιέξοδα οι εκλογές αποτελούν τη μοναδική διέξοδο και λύση. Το ζητούμενο είναι ισχυρή λαϊκή εντολή στις δυνάμεις που μπορούν και θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής για ανάπτυξη και όχι για περιορισμό εισοδημάτων».

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. χαρακτήρισε επίσης ως αντιδεολογική την κίνηση της κυβέρνησης με την έκτακτη συνέντευξη τύπου του κ. Βενιζέλου και την άλλη μια φορά δραματοποίηση της κατάστασης, την ημέρα που ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς πραγματοποιούσε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα φέρει τα αντίθετα για την κυβέρνηση αποτελέσματα.

Τέλος ο κ. Βλαχογιάννης ανέφερε ότι τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση πάλι θα πλήττουν τα συνήθη λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους ανέργους και δεν θα φέρουν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Προηγούμενο άρθρο «Κλείδωσαν» οι εκλογές για το Νοέμβριο
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του Χρ. Μιχαλάκη στο υπό κατασκευή Δημοτικό σχολείο Σωτήρας