Επίσκεψη του Χρ. Μιχαλάκη στο υπό κατασκευή Δημοτικό σχολείο Σωτήρας


 Ένα ακόμη συνεχιζόμενο έργο του Νομού Τρικάλων οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, κάτι που ήταν η αρχική και προεκλογική δέσμευση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ο λόγος για το Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας, το οποίο επισκέφθηκε την Τρίτη 20-09-2011 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο κ. Μιχαλάκης συναντήθηκε με τον εργολάβο του έργου και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών, η οποία είναι εντυπωσιακή, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ολοκλήρωσή του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ήταν για το τέλος του 2012, ενώ αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2011.

Το κτίριο είναι ισόγειο εμβαδού 1343,58 τ.μ. και περιλαμβάνει στο ισόγειο 8 αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία διοίκησης, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο, λεβητοστάσιο και χώρους υγιεινής.

Η προσπέλαση στο κτίριο γίνεται από δύο εισόδους, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο βοηθητικές έξοδοι. Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων μπορεί να λειτουργεί και ανεξάρτητα από το υπόλοιπο κτίριο.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2,5 εκ. ευρώ.

Προηγούμενο άρθρο Ικανοποιημένος ο Ηλ. Βλαχογιάννης για την εμφάνιση του Αντ. Σαμαρά
Επόμενο άρθρο Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ & (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) τιμούν τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ με Εκδήλωση την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη, στο Περτούλι Τρικάλων