ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ


 

Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην πόλη των Τρικάλων θα ανοίξει τις πύλες της σε λίγες εβδομάδες. Πρόκειται για το ξενοδοχείο «3 Αστέρων» του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, το οποίο ωστόσο έχει την υποδομή μεγαλύτερης κατηγορίας, και το οποίο αριθμεί 25 ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις ανέσεις.

Στο ισόγειό του θα λειτουργεί εστιατόριο το οποίο θα παραμένει ανοιχτό όχι μόνο για όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο, αλλά και για τους επισκέπτες, ενώ στο υπόγειο έχει δημιουργηθεί μια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η οποία θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε λογής εκδήλωση, από συνέδρια και ημερίδες, μέχρι κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαπτίσεις κλπ.).

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Δημ. Νιαβής σημειώνει πως «το ξενοδοχείο μας αποτελεί πραγματικό κόσμημα, όχι για τον σταθμό, αλλά για την πόλη και τον Νομό Τρικάλων».

Συνεργεία εργάζονται νυχθημερόν αυτή τη περίοδο ώστε το ξενοδοχείο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν και να παραδοθεί προς χρήση. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η στελέχωσή του με έμπειρο στα τουριστικά επαγγέλματα, προσωπικό. 

Προηγούμενο άρθρο ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επόμενο άρθρο Ή θα παίρναμε τα μέτρα ή θα χρεοκοπούσε η χώρα…