Εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο Δημοτικό Κλειστό


 Στο πλαίσιο των γενικότερων παρεμβάσεων που θα αρχίσει να υλοποιεί η δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων το προσεχές χρονικό διάστημα, εντάσσονται και αυτές που αφορούν το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Μπάρας.

 Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να υπήρχε γενική απραξία από πλευράς του Δήμου δεδομένων και των Καλοκαιρινών διακοπών, ωστόσο αυτές ολοκληρώθηκαν και έτσι η αρμόδια αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής, Χωροταξίας και Υποδομών προγραμματίζει απαραίτητες παρεμβάσεις στους τομείς για τους οποίους είναι υπεύθυνη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε χθες μιλώντας προς τους τοπικούς δημοσιογράφους ο αντιδήμαρχος Απόστολος Κολότσιος το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο θα πρέπει να πιστοποιηθεί βάσει ανάλογων διεθνών τεχνικών προδιαγραφών, ώστε να είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των αγώνων.

Στον ηλεκτροφωτισμό
Όπως εξηγεί ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων οι εργασίες αφορούν κυρίως στον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς ο χώρος θα κληθεί να φιλοξενήσει, στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αρκετές Ελληνικές ομάδες πετοσφαίρισης (βόλεϊ) για τους αγώνες τους και το γεγονός αυτό στάθηκε μια καλή αφορμή, ώστε η δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων να προχωρήσει στις ανάλογες παρεμβάσεις στο χώρο του Δημοτικού Κλειστού.

Αγώνες Εθνικής Ομάδας
Θα πρέπει εδώ να επισημανθεί ότι την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου θα καταφθάσει από την Αθήνα ειδικό συνεργείο το οποίο θα προχωρήσει σε προγραμματισμένες εργασίες τοποθέτησης ειδικού παρκέ στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο ώστε να γίνουν οι δυο αγώνες πετοσφαίρισης της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ με το αντίστοιχο συγκρότημα της Βοσνίας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Ακολούθως και μετά την ολοκλήρωση των αγώνων το παρκέ θα ξηλωθεί και θα μεταφερθεί εκ νέου στην Αθήνα.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη σημαντική ευκαιρία προβολής της περιοχής του Δήμου Τρικκαίων μέσω της διοργάνωσης των παραπάνω αθλητικών δραστηριοτήτων, σε διεθνή επίπεδο δεδομένου ότι οι αγώνες της Εθνικής Ομάδος συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων από ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο.

Προηγούμενο άρθρο Παρεμβάσεις για την ασφαλή πρόσβαση στα σχολεία
Επόμενο άρθρο Τιμήθηκαν οι αγώνες για την απελευθέρωση της πόλης των Τρικάλων